Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról hogy...

Mit gondoltok arról hogy egyre több lány lesz prostituált?

Figyelt kérdés
Sajnos azt vettem észre hogy a volt osztálytársaim nagy része és még sokan mások a régi szomszédságból, ismerősök ismerősei kijárna külföldre vagy az interneten hirdetnek itthon. Sokan arra hivatkoznak, hogy ezzel nagyon jól lehet keresni, és kevésbé sérül lelkileg ezzel mintha kirakat előtt utána és nem tudnám megvenni magának a táskát vagy a cipőt pl. ti mit gondoltok erről? Én kicsit le vagyok döbbenve hogy a fél ország ezt csinálja… 28/F

2016. nov. 28. 23:22
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem normális. Szerencsére én nem ismerek a környezetemben ilyen embereket, de ez is mutatja, hogy mennyi minden erkölcstelen dolgot megtesz az ember a pénzért. Sajnos sokan csak egy pénzorientált, erkölcsi nullák.
2016. nov. 28. 23:29
 2/45 anonim ***** válasza:
35%
Ha lenne igény a koszos farkukra, minden pasi ezt csinálná.
2016. nov. 28. 23:29
 3/45 anonim ***** válasza:
39%
Azok is "büszkék lehetnek" magukra akik ezeket igénybe veszik...
2016. nov. 28. 23:32
 4/45 anonim ***** válasza:
82%

Undorító és szánalmas. Nem számít nekik, hogy ki és hányan b**szák meg, csak megtudjanak venni mindent, ami a kirakatban megtetszik nekik. A mai világban teljesen elvesztette a szex az értelmét. A legtöbb lány nem elég, hogy 13 évessen már nemi életet él, meggondolatlanul bárkinek oda adják a szüzeségüket. Semmi értéke nincs ma már a szexnek a legtöbb nőnek(vagy mi). Undorítónak tartom és elítélem az ilyeneket.

17/L

2016. nov. 29. 00:00
 5/45 Sunshinedoll ***** válasza:
30%
Jól teszik.
2016. nov. 29. 00:16
 6/45 anonim ***** válasza:
35%

Én nagyon is örülök. Imádom, hogy van verseny, van konkurencia... és ráadásul minőségi árucikkekből válogathatunk, mi elfoglalt, karrierista férfiak :)

Szoktam nézegetni Rosszlányokat és Beszi, és hát pár naponta cserélődnek a lányok, de havonta teljesen új húsárú érkezik... bizony vannak modell alkatúak, nagyon kedvesek is, de ami szem szájnak ingere!

Ez leviszi az árakat és emeli az áru/szolgáltatás minőségét is, mert óriási a harc a piacért.

Amúgy imádom az okos értelmiségi nőket, csak sajnos ők is elfoglaltak és karrieristák. Szóval aki meg úgysem számít, az jöhet "okosba" :) így több időm marad magamra és legalább professzionális qúrás örömeit élvezhetem.

2016. nov. 29. 00:19
 7/45 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, én sem ítélem el őket, az egyik legjobb barátom rendszeresen látogat ilyen hölgyeket és állítólag van olyan aki havi másfél 1 millió Ft-ot keres itthon a saját lakásában. Tehát megértem hogy megéri de akkor is nagyon furcsa számomra…
2016. nov. 29. 00:23
 8/45 anonim ***** válasza:
67%
Tetszik, hogy lepontozták azokat akik elítélik az ilyen "nőket". Szerintem még mindig szégyen eladni a testüket (a "férfiaktól" meg az, hogy árucikkeként beszélnek róluk). Ha annyira pénzt akar keresni menjen takarítónőnek.
2016. nov. 29. 00:29
 9/45 anonim ***** válasza:
42%

Ha jó punci, de cserébe nem túl okos, vagy épp okos jó punci és szeretne sok lét keresni, amit befektethet és a vállalkozásából frankón karriert csinálhat... cserébe csak pár évig kell prostituálódnia..

hát az okosabb mint te az fix.

Mi a szex? semmi, farok megy be meg ki. ennyi... Itt piacról van szó kéremszépen, egy évmilliós piacról. Mindig volt, van és lesz prostitúció mert van rá igény.

Miért ne kezelhetném őket árucikkként? Kibérelek egy csajt fél órára és jólérzem magamat. Ennyi... nincs ezen semmi lenézni vagy szégyellnivaló.

Mit fáj ez nektek? Ő keres egy valag pénzt, én meg jólérzem magamat, és a hót unalmas ismerkedős köröket sem kell végigjátszani a bárban' - főleg aki nem ér rá.

Win win szituáció.

Vicces, hogy a többi nő meg simán belement tinikorában egyéjszakásokba, akik most itt álszenten lenézik őket... 10-ből 9 nőnek biztosan volt már kalandja. Én őket semmivel nem tartom jobbna, a kúrváknál. Ennyi...

2016. nov. 29. 00:47
 10/45 anonim ***** válasza:
63%
Én szégellném magam. Ez azért nem olyan "win-win" üzlet, mint amikor, elcserélek egy almát egy körtével. Én férfiként és nőként is megalázónak érezném hisz, az, hogy egy nap több ismeretlen emberrel szexeljek...(amúgy egyéjszakás kalandom sem volt, szóval ezek szerint biztos én vagyok a 10-ből 1) Aki meg el van azzal, hogy a karrierjét építi addig, míg meghal az a maga dolga, az egy dolog, hogy akár 98 évesen is megveszi magának a luxus prostikat, de szerintem sokkal jobb egy szerető férj/feleség mellett kelni nap, mint nap egy szerető családban, mint azon izgulni, hogy lehet egy idegen férfitől akár nemi betegségek esetén árán gyerekem lesz.
2016. nov. 29. 01:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!