Mit gondoltok arról hogy egyre több lány lesz prostituált?
Undorító és szánalmas. Nem számít nekik, hogy ki és hányan b**szák meg, csak megtudjanak venni mindent, ami a kirakatban megtetszik nekik. A mai világban teljesen elvesztette a szex az értelmét. A legtöbb lány nem elég, hogy 13 évessen már nemi életet él, meggondolatlanul bárkinek oda adják a szüzeségüket. Semmi értéke nincs ma már a szexnek a legtöbb nőnek(vagy mi). Undorítónak tartom és elítélem az ilyeneket.
17/L
Én nagyon is örülök. Imádom, hogy van verseny, van konkurencia... és ráadásul minőségi árucikkekből válogathatunk, mi elfoglalt, karrierista férfiak :)
Szoktam nézegetni Rosszlányokat és Beszi, és hát pár naponta cserélődnek a lányok, de havonta teljesen új húsárú érkezik... bizony vannak modell alkatúak, nagyon kedvesek is, de ami szem szájnak ingere!
Ez leviszi az árakat és emeli az áru/szolgáltatás minőségét is, mert óriási a harc a piacért.
Amúgy imádom az okos értelmiségi nőket, csak sajnos ők is elfoglaltak és karrieristák. Szóval aki meg úgysem számít, az jöhet "okosba" :) így több időm marad magamra és legalább professzionális qúrás örömeit élvezhetem.
Ha jó punci, de cserébe nem túl okos, vagy épp okos jó punci és szeretne sok lét keresni, amit befektethet és a vállalkozásából frankón karriert csinálhat... cserébe csak pár évig kell prostituálódnia..
hát az okosabb mint te az fix.
Mi a szex? semmi, farok megy be meg ki. ennyi... Itt piacról van szó kéremszépen, egy évmilliós piacról. Mindig volt, van és lesz prostitúció mert van rá igény.
Miért ne kezelhetném őket árucikkként? Kibérelek egy csajt fél órára és jólérzem magamat. Ennyi... nincs ezen semmi lenézni vagy szégyellnivaló.
Mit fáj ez nektek? Ő keres egy valag pénzt, én meg jólérzem magamat, és a hót unalmas ismerkedős köröket sem kell végigjátszani a bárban' - főleg aki nem ér rá.
Win win szituáció.
Vicces, hogy a többi nő meg simán belement tinikorában egyéjszakásokba, akik most itt álszenten lenézik őket... 10-ből 9 nőnek biztosan volt már kalandja. Én őket semmivel nem tartom jobbna, a kúrváknál. Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!