Mit gondoltok arról hogy egyre több lány lesz prostituált?
Jah hát mi srácok, ugyan úgy erkölcsi hulladéknak nézzük a bárban-fesztiválon felszedett csajokat, akik simán adják magukat. Jó dugni, de ennyi...miben más ez mint a kú,rva?
Feleségnek, szerelem tárgyának csak értelmes, okos, nőként szeretnék, aki nem adja magát első randin. Nekem szexi, ha 1 hónapig sincs szex, hanem ismerkedünk...
azért van ez, mert még mindig nem kezelik emberként a nőket.... kényszer. félelem, hogy nem fog tudni megélni (sok helyen még mindig a ffiak fizetése magasabb a miénknél).
kevésbé sérül? nana..... csak nem mondják el. pedig sérülnek. nem kicsit. tropára megy az ember lelke abba, ha tárgyként kezelik. márpedig a ffiak nem csak a prostikat kezelik úgy, mint egy tárgyat, hanem a többi nőt is, aki más pályán jár...
Marhaság... régesrég egyenjogúság van. Az ilyen feminista gyökerek elmehetnének Szaúd-Arábiába vagy Indiába tüntetni a nők egyenjogúságáért... mert Eu-ban tejben-vajban fürdetik őket.
Pont ez a baj, a férfiak többsége olyan szinten papucs, bevannak kényszerítve egy ilyen "genderless" neoliberális fasságba, elveszítve minden férfiasságukat.
Nagyon nagyon sok pszichológiai és párkapcsolati probléma születik ebből, ugyanis a nőket nőként kellene kezelni, ahogy az évszázados evolúciós hagyatékunk diktálja. Nem valani nemtelen lénynek. A nőknek határozott férfijellemek kellenek, a férfiaknak meg kedves szerető nők.
Mi van ma? A nők agresszív hiperkarrieristák, gyerekgyűlölők, családgyűlölő erős feminista amazonokká váltak, a férfiak meg félénk, rettegő takonygerincekké...Rettegnek, hogy mikor szólnak rosszat, mikor bántják meg a feminista értékrendet. Lassan már nem lehet előreengedni a csajt a buszon, mert sértésnek veszi...
A dugás nem létszükséglet.
Egyébként magával azzal, hogy valaki prostihoz jár, szerintem semmi baj.
Azzal, hogy így vélekedik a prostikról, és mégis megdugja őket, az már Criminal Minds gyanús.
A férfiaknál létszükséglet a dugás. Ennyi. Látszik, hogy nőként ezt nem érted. Ha nem punciba, akkor recskázunk, de az felőrli a lelket egy idő után, vagy nyomorékká tesz.
Egyébként nem értem ezt a criminal mind hülyeséget. Attól mert megdugok valakit, még nem nézhetem le? De.
Nőknél ez máshogy működik, mert ritkább az olyan, hogy szánalomból dugtok. Férfiaknál pedig általános.
"Ó ez az ostoba hülye liba, látom bejövök neki. Látszik rajta hogy tök műanyag, kiteszi a seggét instagrammra. Áru a csaj, semmi több. Sebaj, kitárazok bele egy-kétszer aztán enyni. Viszont úgy szop mint egy motolla, és úgy forgott a csípője a farkamon, hogy majd felrobbant... ettől még egy ostobenkó qúrva"
(Egy átlagos beszélgetés két férfi jóbarát között :D)
"A férfiaknál létszükséglet a dugás. Ennyi."
Tudod, mit jelent a létszükséglet? Hogy ha nem veszed magadhoz, belehalsz. Mint levegő, víz, étel... a dugás nem létszükséglet. Jobban nem tudom elmagyarázni neked.
"Egyébként nem értem ezt a criminal mind hülyeséget. Attól mert megdugok valakit, még nem nézhetem le? De."
Ja, csak akkor te vagy a legszánalmasabb ember a világon.
"(Egy átlagos beszélgetés két férfi jóbarát között :D)"
Mert minden férfi egyforma. Köszönjük, Emese.
Sosem tudtam megérteni, hogy a nők miért nem bírják elfogadni a férfiak alaptermészetét. Mi elfogadjuk, hogy nektek nőknek a szex nem a legfontosabb dolgok egyike, hogy ti leginkább komoly kapcsolatban érzitek jól magatokat, hogy nem tudtok sokszor egyértelműek lenni vagy hogy azt szeretitek, ha egy férfinak minél jobb egzisztenciája van.
Mi férfiak meg olyanok vagyunk, hogy szükségünk van a szexre. Értitek? KELL! Egy kutatás szerint a tizenéves fiúk kb. 10-20 másodpercenként gondolnak a szexre, de még egy negyven fölötti fickónak is néhány percenként arra tévednek a gondolatai. Így hát mindent meg is teszünk annak érdekében, hogy ezt a szükségletet kielégítsük.
Ha más megoldás nincs, akkor a fizetős csajokkal. Minket egyáltalán nem érdekel, hogy mennyire etikus egy nő, ha kellően erős már a szexhiányunk (értsd úgy, hogy ha egy férfi például egy hete nem szexelt, onnantól már a falat kaparja a kanosságtól).
Emiatt pedig mindig is volt, van és lesz is igény a prostituáltakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!