Lányok, miért csak ez a két véglet van?
Előre leszögezem: tisztelet a kivételnek.
Szóval valaki vagy qurva vagy teljesíthetetlen igényei vannak. Vagy mindenkinek szétteszi a lábát vagy szinte senkivel még csak szóba sem áll.
A qurvát nem kell részleteznem, nézzen ki jól / legyen pénze ( vagy rokonainak ) és kész.
De a másik véglet meg az, hogy pl. itt vagyok én, kedves, őszinte, nem vagyok milliomos, de főzök, el tudom magam ( és talán még egy embert, de akkor csak szűken ) tartani, keveset de félre tudok rakni, de mivel nem nézek ki jól, sokan rám se néznek. És ez nem csak velem van. Akik nem néznek jól ki fiúk / férfiak esélytelenek. Miért vagytok ilyenek?
( Ha azt állítjátok, hogy nem, menjetek bele itt a családi kapcsolatokba / az emberi tulajdonságokba / a szerelem szexbe. Legalább 10 teljesíthetetlen igényűt, bár sokak szerint ez elvárható és alap lesz, és 5 qurvát fogtok találni. )
Még egyszer: tisztelet a kivételnek.
Az összes előttem válaszolót egy csokorba lehetne kötni és kirakni a napra száradni. Többet úgy sem érnek.
Kérdező: Amit írtál az sajnos így van, én sem találkoztam még kivétellel, csak 1-2-vel, de azok vagy elrontották a randit olyan dologgal, amitől elment az összes életkedvem, vagy nem illettünk össze és normálisan elbúcsúztunk(a lánynak lett is barátja, akivel boldog). De nagy ritka a rendes lány, tényleg. Esetleg a vallásos lányok között érdemesebb keresni, ott még talán van a nőkben érték. (Tisztelet a kivételnek, annak aki nem vallásos és értékes!)
Utolsónak: Ez nem igaz a tapasztalataim alapján, a legnagyobb problémák pont azokkal voltak, akik hasonló helyzetben voltak, mint én. Egy dolgot kivéve nem egyeztünk. Most ez mindegy hogy mi az, nem ugyanaz volt az életfelfogásunk röviden, nem ugyanazt láttuk célnak, és az értékek sem egyeztek. Ezen múlik minden, csak sajnos még olyan nőt nem találtam, aki hasonlóan gondolkodik mint én, vagy szimpatikus neki a felfogásom.
De ha ezt étetted "értelem" alatt, akkor oké, de a többit nem tenném mellé, az biztos.
Bizony,azt értetettem értelem alatt.Hidd el a többit is mellé teheted,mert mondjuk egy gazdag de csúnya srácot soha nem fog egy bombázó csaj őszintén szeretni,ahogy egy gazdag, idősebb hölgyet sem fog szívből imádni egy jóképű,fiatal de csóringer srác.Természetesen a hangsúly a nagyon-nagy különbségeken van.
Ha valaki nem helyes,akkor próbáljon megbarátkozni azzal,hogy a partnere sem lesz egy szépségkirálynő,de belülről lehet hogy szebben ragyog majd mint egy gyémánt...Ahogy pedig telnek-múlnak az évek,a szépség megkophat,de a belső az ugyanaz marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!