Honnan jött a lányoknak ez a k*rvás cücsörítés?
Figyelt kérdés
Én is lány vagyok de ilyet nem csinalok és nagyon idegesít, hogy minden lány ismerősömnek facebookon ilyen a képe2014. jan. 30. 18:52
1/14 anonim válasza:
A kezdetekben Marilyn Monroe-t próbálták utánozni, a későbbiek meg csak másolnak.
2/14 anonim válasza:
Én is lány vagyok, és kiráz ettől a hideg. Kacsák. :D
4/14 anonim válasza:
Barbi babát utánozzák gyerekkoruk ideálját.
5/14 anonim válasza:
Hát engem is nagyon idegesít. Mára már próbáltam inkább úgy felfogni: Jééé,kiskacsaaaa :3
És így már nem is annyira frusztráló:D Természetes azért eléggé zavaró, hogy az egész mai generációt minősítik azért, mert néhány leányzó nem kapott kellő neveltetést vagy mert csak szimplán nem született minimális intelligenciával sem... Na mindegy. Sajnos ezen nem lehet változtatni. :/
6/14 A kérdező kommentje:
Akkor legalább nem egyedül állok így a dolgokhoz
2014. jan. 30. 19:48
7/14 anonim válasza:
A legelsők úgy készülhettek, hogy photoshoppal kiszedték azt a "valamit", ami a szájukban volt.
8/14 anonim válasza:
Próbálja utánozni a segglyukát.
Sokaknak sikerül is.
9/14 anonim válasza:
Szerintem a szájimplantátumot próbálják reprodukálni.
10/14 A kérdező kommentje:
Én még azt nem értem, hogy ez kinek tetszik
2014. jan. 31. 05:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!