Miért van az, hogy a fiúk nem köszönnek előre a lányoknak? És miért tesznek úgy mintha nem ismernék azt a lányt?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a fiúk véleményére és hogy akkor mit várnak el tőlünk lányoktól?(mi köszönjünk előre,mi menjünk oda hozzájuk)?2013. szept. 11. 15:00
1/11 anonim válasza:
Zavarban vannak/szimplán bunkók.
2/11 anonim válasza:
Ha nem foglalkozik veled, minek mennél oda?
Ne félj, pár év, és úgy mennek utánad, mint a pincsi kutya.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi lehet,hogy igazatok van!
2013. szept. 11. 15:08
4/11 anonim válasza:
Éretlenek még. Idővel a többségük megváltozik, aki pedig nem, az sajnos született bunkó.
5/11 A kérdező kommentje:
Őket nem vonzzák a lányok vagy mi?
2013. szept. 11. 15:15
6/11 anonim válasza:
Idegeneknek nem szokásom köszönni, még ha nagyon dögösen néz ki, se. Te sem köszönsz minden szembejövőnek az utcán, vagy igen?
A másik meg, hogy már megszoktuk hogy akármit mondunk a lányoknak, le vagyunk sajnálva/el vagyunk hajtva. Szóval ezért.
7/11 anonim válasza:
Régi elvárás, hogy ezzelk a hülye feltételezéssel, miszerint gondolatolvasók vagyunk szakítsanak. De láthatóan nem megy. Ennek ellenére ha tetszik egy fiú akkor jelezd neki egyértelműen és felthetőleg reagálni, max nem azt amit szeretnél.
8/11 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a fiatal fiúkra gondolt, akiknek a korában még ciki lányokkal "járni" vagy egyáltalán tudomást venni róluk. Egyszerűbb lenne válaszolni, ha megírná, hány év körüli srácokra gondol.
9/11 A kérdező kommentje:
17-18 évesekre és nem idegenekre gondoltam
2013. szept. 11. 17:54
10/11 anonim válasza:
Abban a korban már kinövik ezt a viselkedést, szóval vagy tényleg nem vesznek észre, vagy csak bunkók. De ha amúgy jófejnek ismered őket, te is nyugodtan előre köszönhetsz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!