Lányoknak szól: ti járnátok egy olyan fiúval aki egyszerre kedves is és szadista is tud lenni?
Az "elkap az ölhetnék" még nem árulja el számomra, hogy mennyire erős és szó szerinti ez, az ölés gondolata és düh az lehet valamelyest érthető. Viszont az ölési vágy még nem szadizmus. Az sem mindegy, ugye, hogy a lány felé vagy harmadik személy felé irányul.
Amikor megismerkedtem a párommal (aki amúgy egy jobbára szelíd, kedves, aranyos srác, éppcsak annyi keménységgel, hogy ne gyalogoljanak át rajta mások), akkor ő épp poénból beosztotta a party résztvevőit a haverjával, hogy ha megölnének mindenkit, akkor melyikük kit ölne meg. Erről mondjuk nem tudtam, de ő jellemzően nem szokott magyarázni egyes kijelentései előtt. Megismerkedtünk, dumáltunk, olcsó sz@r gyümölcsvodkát ittunk és egy ponton rám nézett s kedvesen közölte: "Téged már nem lőnélek le."
Ahogy írtam, fogalmam sem volt az előzményekről, de azért volt bennem annyi ösztön/intuíció/mit tudom én, mi, hogy megtisztelve érezzem magam. Ó, romantika :D
Ennek tizensok éve.
Bunkó emberek vannak, de nem az ölés vagy akár annak a vágyában és negatív aurájában fürdés a megoldás. Ignoráld őket s éld az életed kicsit felszabadultabban, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!