Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról hogy...

Mit gondoltok arról hogy egyre több lány lesz prostituált?

Figyelt kérdés
Sajnos azt vettem észre hogy a volt osztálytársaim nagy része és még sokan mások a régi szomszédságból, ismerősök ismerősei kijárna külföldre vagy az interneten hirdetnek itthon. Sokan arra hivatkoznak, hogy ezzel nagyon jól lehet keresni, és kevésbé sérül lelkileg ezzel mintha kirakat előtt utána és nem tudnám megvenni magának a táskát vagy a cipőt pl. ti mit gondoltok erről? Én kicsit le vagyok döbbenve hogy a fél ország ezt csinálja… 28/F

2016. nov. 28. 23:22
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
21%
Amúgy meg azért nem szabadna árucikként kezelni, mert akkor is egy EMBER. Ami meg történik az összegért cserébe az jelenesetben egy szolgáltatás.
2016. nov. 29. 02:42
 12/45 anonim ***** válasza:
26%
(amúgy, hogy még kötözködjek, ha annyira írtad, hogy hülye vagyok akkor, te is büszke lehetsz magadra, hogy 3 k-val írod az árucikként)
2016. nov. 29. 02:45
 13/45 anonim ***** válasza:
78%

Azt, hogy ez az eredmény várható volt.

Most gondolj bele, ma egy átlagos lány hogyan nő fel. A média mindenhol azt sugározza, hogy egy nő csak akkor viszi valamire az életben, ha szexuálisan vonzó. Nézd meg a filmeket: az összes filmben annak a nőnek jön be az élet, amelyik jól néz ki. A filmekben ma már amúgy is sokszor nem is azt várják a színésznőktől, hogy jók legyenek a színészi képességei, hanem, hogy szexuálisan felkeltse a figyelmet.

Nézd meg mi megy a TV-ben: Éjjel-nappal Budapest, Való Világ, Éden Hotel és még hány ilyen műsor van, amiben mind az a lényeg, hogy a lányok nem csinálnak semmit, csak szexelnek és ezért megkapnak mindent, ismertek lesznek, pénzesek.

Azt is vegyük figyelembe, hogy otthon mit lát: apa-anya csak robotol, gürcöl stresszel a melóhelyén. A hétköznapjaiból az utazás a munka meg minden együtt legalább 10 órát elvesz, és ezzel csak annyit ér el, hogy hónapról-hónapra tengődik. A jobb életre kilátásuk nincs, folyton anyagi jellegű gondok nyomasztják őket.

Úgyhogy a lány úgy nő fel, hogy az egyetlen kilátása a saját lakásra és a pénzszerzésre, ha össze-szexeli magának a vagyont. Inkább naponta többször is szétteszi a lábát havi egymillióért, minthogy havonta 100 000 forintért stresszeljen a munkahelyen és ne legyen élete.

Félreértés ne történjen, én is abszolút lenézem a prostituálódó nőket, de meg is értem, miért alakult ki. Plusz, ha egyedülálló lennék, valószínűleg én is igénybe venném a szolgáltatásaikat. Attól, hogy erkölcsi hulladékoknak tartom őket, d*gni jók lennének.

2016. nov. 29. 07:30
 14/45 anonim ***** válasza:
94%

Minden lány úgy születik, hogy eleve van szakmája (a lába között)...

...csak vannak, akik tovább tanulnak!

2016. nov. 29. 10:55
 15/45 anonim ***** válasza:

Miért zavar téged?

Inkább azt csinálják, mint tanulatlan, szegény, megélhetési gyermek vállaló nők. Akik 8 osztály után ,azért szülnek sok gyereket hogy ne kelljen dolgozni.Gyerekért kapható pénzt magukra költik PL: cigi,alkoholra.

2016. nov. 29. 11:47
 16/45 anonim ***** válasza:
55%

"Attól, hogy erkölcsi hulladékoknak tartom őket, d*gni jók lennének."

Ennél egyetlen prosti sem hulladékabb.

2016. nov. 29. 14:19
 17/45 anonim ***** válasza:

*16-os:

feminista szagot érzek...

2016. nov. 29. 15:20
 18/45 anonim ***** válasza:
58%
Szerinted normális dolog valakit erkölcsi hulladéknak hívni, aztán megmártani benne a farkad?
2016. nov. 29. 16:03
 19/45 anonim ***** válasza:
60%
Igen. A férfiaknak szex kell, ez teljesen alap késztetés. Ha most a biológiailag belénk kódolt legalapvetőbb szükséglet kielégítését el lehet érni mindössze a pénz felhasználásával, akkor miért ne?
2016. nov. 29. 18:25
 20/45 anonim ***** válasza:
56%

"Szerinted normális dolog valakit erkölcsi hulladéknak hívni, aztán megmártani benne a farkad?"

Igen. Nekünk a dugáshoz nem kell lelkizés meg elmélkedés.

2016. nov. 29. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!