Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, nem zavar ha egy lánynak...

Fiúk, nem zavar ha egy lánynak nincs egyénisége?

Figyelt kérdés
Bármilyen vélemény ebben a témában érdekel.

2016. aug. 24. 20:47
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy ezek az emberek nem normálisak, sőt, még csak nem is érdekel ennek a miértje, egyszerűen furcsálom, hogy ez az egyformaság és egymás majmolása csak nekem nem tetszik.
2016. aug. 27. 22:05
 42/50 anonim ***** válasza:

Azt megkérdezhetem, hogy te lány vagy-e?

Én csak azt nem értem az egészben amúgy, hogy egyes ruhák régen rockernek vagy éppen nem divatosnak számítottak, a suliból is kivágtak ilyen farmerért. Most meg ez lett a divatos. Ez nekem is furcsa. Meg a bőrdzseki.

2016. aug. 28. 00:14
 43/50 A kérdező kommentje:

Igen, hát ezért jó ha nem követjük az éppen aktuális divatot, mert az azoknak való szerintem, akiknek nincs önálló elképzelésük.

Pl mostanában divat lett a hippis fejpánt (amit én bánok mert kár érte) .

Meg azért jó lenne ha az emberek (lehet nálatok másképp van, én csak a saját környezetemre gondolok), nem a kulturálatlan beszédstílusuktól, közönségtelen (de "menő"(!)) öltözködésüktől lennének valakik!

Én azokat az embereket bírom, akiket vagy nem érdekel az öltözködés és külsőségek, vagy azokat akiket érdekel, de hűek önmagukhoz és nem állnak be a sorba.

Persze emberileg a divatmajmokkal sem feltétlen van bajom, de azt hiszem eldönthetem, hogy külső alapján kit mennyre tartok érdemesnek, aztán lehet, hogy têvedek.

Ez semmivel sem rosszabb, mint amikor valakinek az nem tetszik, hogy pl rasztaság, (mert igénytelen, undorító, nőietlen)- mondják ők. Mert sokak szerint aki egyedi, az semmivel sem több annál, mint aki különc. Meg mittudomén még mit mondanak.

És tényleg nem az a baj, hogy kb 2 vagy többmilliárd ember egyforma DIREKT, mert lehetne ez másképp, hanem inkább az, hogy ez egy csomó ember számára rendben van így, és úgy alakítanak ki kapcsolatokat velük, hogy ez jó vagy nem számít.

És rendben értem, hogy emberileg stb, de ha pl egy srácnak a barátnői mind egyformák, (hiszen ez a felhozatal) akkor egy idő után nem válnak unalmassá ők és a többi ugyanolyan?

Szerintem kimentek az utcára, és máris nagyon látszik, hogyvmiről beszélek.

2016. aug. 28. 13:43
 44/50 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok.
2016. aug. 28. 13:43
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
hát én leszarom más mit gondol rólam, mezítláb a városban kb csak én mászkálok :D szóval akkor nekem van egyéniségem? :D fiú vagyok amúgy
2016. aug. 29. 13:25
 46/50 anonim ***** válasza:
Én értelek amúgy, kérdező, csak sokan a nagy egyéniségük közepette ápolatlanná válnak, vagy nem érdekli őket egyáltalán az öltözködés, és 6 számmal nagyobb pólót hordanak. Az olyan stílusok, mint pl. a Nirvanában Kurt Cobainnek volt, hogy legyünk egyszerűek... ha csak a haját megnézed, tuti hogy ápolta valahogy, mert sokkal szebb haja volt, mint a legtöbb férfinak, aki megnöveszti a haját, hagyja zsírosodni, majd nyafog, hogy a lányoknak nem jönnek be a rockerek. Szóval ezt meg ne vedd be: az ilyen "nem foglalkozom a külsőmmel" emberek órákig állnak a tükör előtt, hogy úgy tűnjön, hogy nem tették.
2016. aug. 29. 15:07
 47/50 A kérdező kommentje:

Ha engem kérdezel szerintem igen. Az jó, ha nem érdekekel mit gondolnak màsok.

És amúgy mi a válaszod a kérdésemre?

2016. aug. 29. 15:08
 48/50 A kérdező kommentje:

Jó hogy szóba hoztad Kurtot. A "legyünk egyszerűek" elgondolást én is szeretem.

Pl a rasztát is kell ápolni, sőt többet. Nekem nem az egész olyan, de tudok erről sokat.

Az a gond ezekkel a bandás cuccokkal, hogy van aki ezeket is divatból hordja.

2016. aug. 29. 15:19
 49/50 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező a 41. hozzászólásodra reagálva... nekem sem tetszik az egymás majmolása és hogy mindenki ugyanúgy néz ki. Viszont attól még hogy valaki külsőleg különbözik, nem lesz egyéniség. És fordítva is igaz, attól hogy valaki egyéniség még nem biztos hogy külsőleg különbözik.

Itt van pl Neil Zaza, https://www.youtube.com/watch?v=QadSVWXF_ks

Férfi létemre könnybelábad a szemem annyira lenyűgöz ahogy a gitáron játszik, eszméletlen tehetség. Én rá mondom hogy egyéniség, mert erre nem sokan képesek... viszont külsőleg egy teljesen átlagos ember, sőt talán még kicsit csúnya is :D

A másik oldalon meg mondjuk ott van pl Lil Wayne a hosszú raszta hajával, meg a sok giccsel a nyakában és ennyi a tudása: https://www.youtube.com/watch?v=8g762REJWcg

Akkor most kettő közül melyik az egyéniség?

2016. aug. 29. 17:20
 50/50 A kérdező kommentje:

Hát az általad linkelt kettő közül a zenében tényleg nagyobb tehetség az első, és teljesen igazad van.

Pont ma néztem standup comedyt, tudod ahol kiáll egy ember és humorosan elmesél valamit. Akkora egyéniségük volt, pedig látszólag teljesen átlagosan néztek ki.:)

De én sehol nem is írtam, hogy bármi bajom lenne az átlagos emberekkel, sokkal inkább a divatban élő, egyforma embereket nem értem.

Nem tudom, hogy te hoztad-e fel Kurt Cobaint. Állítólag ő sem volt egy nagy gitàros, de mégis lett Valaki.

Valószínüleg kellett ehhez az ő sajátos egyénisége is, ami nem biztos, hogy annyira szembetűnő.

Meg ha belegondolunk, azok az emberek váltak ikonná, akik vagy nagyon jók voltak valamiben, vagy nem annyira, de volt egy hatalmas egyéniségük, vagy mindkettő.

És látható, hogy ez mára változik.

Mindenféle semmitmondó emberek lesznek 'sztárok', se nem tehetségesek, és csak egymást koppintják mindenben.

És az utca embere azt hiszi, hogy csak akkor lehetsz sikeres, ha beállsz a sorba.

És ezek által mind a tehetség, mind az egyéniség értéke egyre kevesebb.

2016. aug. 29. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!