Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, nem zavar ha egy lánynak...

Fiúk, nem zavar ha egy lánynak nincs egyénisége?

Figyelt kérdés
Bármilyen vélemény ebben a témában érdekel.

2016. aug. 24. 20:47
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

De benneteket komolyan nem zavarnak, és nem irritálnak ezek az emberek??

És hogy érted, hogy " másik tucatba"?

Ha már raszta, akkor igen abba igazad van hogy a raszták közt nyílván nem kiemelkedő dolog rasztának lenni, de olyan emberek között (ahol élünk) igenis pozitív egyedinek lenni a sok egyformához képest.

2016. aug. 26. 15:31
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

"De az egyébként milyen üzenet, mint ahogy előttem 2-vel írták, hogy nincs önálló elképzelésed a külsődről, és inkább elkezded kôvetni az unalmas divatot, és látszatra egyformává válsz egy csomó emberrel. "

Nem azt írtam, hogy beállsz a sorba, és követet a divatot. Azt írtam, csinosan öltözöl. Ha szerinted csak úgy lehet valaki csinos, hogy kapásból az aktuálisan divatos dolgokat hordja, akkor te vagy fantáziátlan, bocs a személyeskedésért.

És lehet rockeresen is csinosnak lenni. És van, aki nagy egyéniség, de nekem pl. nem tetszik se a piercing, se a raszta, a tetkót elfogadom, de nekem nem tetszik. Illetve mindet elfogadom, de nem találom vonzónak.

Azon kívül én a rasztában, rocker öltözködésben, piercingben stb. sem látom az egyéniséget. Szerintem lassan minden 2. barátomnak raszta haja van, vagy egy időben volt, vagy egy időben olyat akart. Lassán már az a fura, akinek nincs tetkója, és sokan azt se tudják, miért varratnak magukra éppen oroszlánt. Senki sem egyedi, hiszen egy szubkultúra öltözetét követve ugyanúgy követed a kultúra szabályait.

2016. aug. 27. 12:36
 33/50 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként persze, akinek nincs egyénisége, az baromi unalmas. De az is nagyon unalmas, amikor valaki bizonygatja, hogy mekkora egyéniség, mert pl. Bon Jovit hallgat. Én is azt hallgattam, már 12 évesen is, de 120 millió lemezt adtak el világszerte, és 120 millió ember között valahogy nem érzem magam akkora egyéniségnek. Szerinte az is gáz, amikor valakinek bizonygatnia kell, mekkora egyéniség.

Az, hogy valaki egyéniség-e, az a hobbijaiból, az érdeklődési köréből derül ki. És nem abból, hogy pl. tévét néz, hanem hogy mit néz. Nem abból, hogy blogot ír, hanem hogy mit ír. Pl. rengetegen írnak blogot, de viszonylag kevesen írnak arról, hogyan kell repülőgép-hajtóművet gyártani. Ha pl. egy ismerősöd annyira kreatív, hogy ismert divattervező lesz belőle, nem mondanám, hogy nem egyéniség, csak mert követi a divatot. Nekem az egyik rokonom Los Angelesben tervez ruhákat filmekhez. Ez szerintem pl. egyedibb, nyilván követi a divatot, hiszen muszáj neki, mint amikor valaki a Suzukinak dolgozik, és ezért Suzukival jár. Vagy pl. érdeke,s ha valaki olvas. De mit? Sok lány menősködik, hogy olvas, és ő mennyivel értelmesebb, de pl. azt se tudják, mi az az Eltűnt idő nyomában, vagy akármi, csak ilyeneket olvasnak, hogy Csitt-csatt, hogy 13 okom volt, meg Nora Robertsett meg társait. Lehet, hogy az osztályuk tagjainál így is többet olvasnak, de ettől nem fogom őket értelmesnek tartani. Szóval az ember a hobbijától lesz érdekes, nem a ruháéitól.

2016. aug. 27. 12:41
 34/50 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, de a 2. lány nyilván azoknak fog tetszeni, akik szeretik azt a fajta zenét, amit képvisel (hip hop, rap, vagy nem tudom, nem értek hozzá), az első meg azoknak, akik meg vele tudnak azonosulni.

Amúgy izgalmasnak izgalmas sok minden. De az, hogy valaki izgalmas, nem biztos, hogy járnál is vele. Pl. igen, izgalmas ez az ember:

[link]

Olvastam is róla. De semmi pénzért nem járnék vele.

2016. aug. 27. 12:46
 35/50 anonim ***** válasza:

Utolsó 3 komment tőlem van. Még egy kérdés: meg tudod magyarázni, mi a haszna annak, hogy egyedi valaki? Félre ne érts: az jó, ha valaki gondolkodik, és nem követ ész nélkül mindent, ez pozitívum. De a másik végletbe átesni se hasznos. Én pl. azt tartom leggázabbnak, mikor valakinek megtetszik egy frizura (pl. a raszta), és akkor is olyat csináltat, ah rosszul áll neki. Szerintem aszerint kéne öltözködni, hogy mi áll jól. Valaki említette az ecsethajat. Az nekem se jön be, de a legnagyobb baj vele, hogy nem az vágat olyat, akinek jól áll. (Igen, van, akinek jól áll, a természetes göndör hajúaknak, van olyan ismerősöm, akinek ilyen a haja:

[link]

[link]

)

De boldog-boldogtalannak nem áll jól. És a fodrászok sem képzik át magukat, csak mert jön egy új divat, pl. ombrés haj. Az is minden második sarkon van, de az egyik barátnőmnek természetes fekete (sötétbarna) haja van, és bordó ombrét tetetett bele, na, az nagyon jó volt.

2016. aug. 27. 12:50
 36/50 anonim ***** válasza:

"De benneteket komolyan nem zavarnak, és nem irritálnak ezek az emberek?? "

Mármint az általad linkelt 2. csaj? Miért irritálna? Kimegyek az utcára és látok pár ilyet. Aztán pár rasztát. Egyik sem irritál, mert nem érdekel. De ha valamelyik odamegy segíteni valakinek, aki elejtett valamit, akkor már érdekel. Ha általad tucatnak titulált lány, ha raszta.

"És hogy érted, hogy " másik tucatba"?

Ha már raszta, akkor igen abba igazad van hogy a raszták közt nyílván nem kiemelkedő dolog rasztának lenni, de olyan emberek között (ahol élünk) igenis pozitív egyedinek lenni a sok egyformához képest."

Igen, úgy. Voltam raszta társaságban és elég viccesek voltak. Teljesen elvoltak maguktól szállva, ugyanúgy cuccoztak, mint a particsajok és próbáltak folyamatosan bölcsnek tűnni, de nem ment.

Azt pedig nem értem, hogy miért lenne pozitív máshogy kinézni, mint mások. Önmagában ez csak egy felületes pozitívum. Ez alapján ha lány vagy, legyél kopasz. Az egyedi lesz, nem? Akkor pozitív is?

2016. aug. 27. 13:01
 37/50 A kérdező kommentje:

Utolsó, én nem azt írtam, hogy csak a raszta lehet egyedi, pl egy ilyen frizura is lehet akár: [link]

Csak ilyesmi ne legyen: [link]

Egyébként értitek mit akarok közölni? Engem egyszerűen csak annyi zavar, hogy lassan mindenki egyforma. Az ismeretségi körömben is. De valamire mégis mindegyik nagyon büszke vagy nagyképű, csak azt nem értem, hogy mire. Mert semmivel nem több a többinél. A külső alapján meg oké, jók a vonásai, alakja stb, de őszintén egy csomó ember elmondhatja magáról ugyanezeket.

Erről beszélek.: [link]

Biztos szép csajok, de ha ma már ennyi elêg, akkor az nem az a többség szégyene.

2016. aug. 27. 16:39
 38/50 A kérdező kommentje:

Bocs, pont hogy a többséget minősíti ez, elírtam.

És szerintem magától értetődik, hogy miért jó egyedinek lenni.

Én pl nem szívesen ismerkedem tucat emberekkel, akik a neten mutogatják magukat. Ez őszintén elég olcsó műfaja a magamutogatásnak.

Persze, a csinos emberekkel semmi bajom, nem róluk írom ezeket.:)

2016. aug. 27. 16:45
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

A linkelt hajviselet alkalmi, nem sok lány vacakolna vele minden reggel. A legtöbb lány haja sima egyenes, ahogy a legtöbb srácé is. Egyszerűen nem akarják túlbonyolítani a dolgot.

"Biztos szép csajok, de ha ma már ennyi elêg, akkor az a többség szégyene."

Miért ne lenne elég, ha normális? Miből gondolod, hogyha máshogy öltözik valaki, bármi komolyabb dologban más lesz a felfogása?

"És szerintem magától értetődik, hogy miért jó egyedinek lenni.

Én pl nem szívesen ismerkedem tucat emberekkel, akik a neten mutogatják magukat. Ez őszintén elég olcsó műfaja a magamutogatásnak."

Az a baj a beszélgetéssel, hogy úgy gondolod, hogy ha valaki máshogy néz ki, akkor az érdekesebb is lesz. A kettő egyáltalán nem következik egymásból. A rasztákra pl. jellemző, hogy szeretnek a hajukról rengeteg képet feltenni. Ez miben jobb, mint az átlagos csaj átlagos képe?

2016. aug. 27. 16:55
 40/50 A kérdező kommentje:

Írtad, hogy a rastákra jellemző, hogy képeket tesznek ki a hajukról, és kérdezted, hogy ez miben más.

Hát ők így ezzel fejezik ki az egyéniségüket. De tudható, hogy a többséghez tartozókat jobban vonz pl egy olyan lány, amilyet az előző kommentemben linkeltem. És ez az amit még mindig nem értek.

Mert oké, addig értem, hogy mindenkinek más tetszik, de hogy mindenkinek ugyanaz?

2016. aug. 27. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!