Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, nem zavar ha egy lánynak...

Fiúk, nem zavar ha egy lánynak nincs egyénisége?

Figyelt kérdés
Bármilyen vélemény ebben a témában érdekel.

2016. aug. 24. 20:47
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:

Szexre lehet tucatlány is. Párkapcsolatban nem érdekel a stílusa, ha összeillünk. Ha eltudunk beszélgetni, akkor nem érdekel, hogy cicababa vagy visszafogott.

"Van többféle stílusirányzat, ilyesmi lehet a hippis stílus, van aki felemás cipőket hord, raszta a haja, trottyos "

Az ilyen lányoknak semmivel sincs nagyobb egyéniségük, mint egy csücsörítős lánynak.

"A pasiknak nem megy el a kedve egy semmilyen (max csak szép, de semmi több) lánytól?"

Nem azt mondom, hogy ilyen lányokat keresek, de az ilyenek általában nyerők tudnak lenni.

2016. aug. 24. 22:22
 12/50 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy belül mindenki egyéniség, de az ember a külselyén keresztül tud leginkább üzenni a világnak, hogy ki is, hiszen az a szembetűnő.

Mindannyian nagyon izgalmasak vagyunk, de fontos, hogy vizuálisan mit látnak. Izgalmasabb másnak lenni.

Az ellenlező nemben is ez a vonzó.

2016. aug. 24. 22:38
 13/50 anonim ***** válasza:

"Az igaz, hogy belül mindenki egyéniség, de az ember a külselyén keresztül tud leginkább üzenni a világnak, hogy ki is, hiszen az a szembetűnő. "

Ez igaz. De mindenkinek ugyanannyi lehetőséget adok ismerkedésnél. Találkoztam már olyan lánnyal, aki tényleg egy közösségi média megszállott volt, csinibaba, de amúgy elég jól ellehetett vele beszélgetni és meglepően értelmes dolgokat mondott. És találkoztam már olyan lánnyal is, aki oda meg vissza volt, hogy ő sokat olvas és hasonló dolgok sznob tálalásban. Közhelyeket tudott csak pufogtatni.

"Mindannyian nagyon izgalmasak vagyunk, de fontos, hogy vizuálisan mit látnak."

Relatív, hogy kinek mi az izgalmas. Nekem a legtöbb ember unalmas.

"Izgalmasabb másnak lenni. "

Érdekes kérdés. Sokan szeretnek másnak tűnni és úgy érzik, hogy különlegesebbek és izgalmasabbak, mint más. Általában az ilyen emberek csak mások akarnak lenni. Eddig akikkel találkoztam és tényleg különleges személyiségük volt, mind magányosak voltak és nem izgalomnak élték meg a dolgot.

(Végre egy érdekesebb kérdés! :D)

2016. aug. 24. 22:51
 14/50 anonim ***** válasza:
Én már leírtam a véleményem, de kíváncsi vagyok, mi a célod ezzel a kérdéssel?
2016. aug. 24. 22:51
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan barátnőm aki tele volt tetoválva, fültágítója piercingje mindene volt, meg extrém haja de emberként borzalmasan unalmas volt. Semmi nem érdekelte. És a kinézete ellenére justin biebert meg ilyen semmitmondó divatzenéket hallgatott, filmekben meg az alpári vígjátékokat szerette, olvasni utált, koncertekre, moziba, kirándulni, túrázni, színházba, baráti összejövetelekre sehova nem lehetett elvenni, mert nem érdekelte. Barátai nem voltak, az állatokat utálta. Soroljam még?? A külső rohadtul nem jelent semmit, az egyéniség belül van, nem a kinézetben.
2016. aug. 25. 11:12
 16/50 anonim ***** válasza:
És a kérdésre válaszolva, igen zavar ha valakinek nincs egyénisége. előző voltam.
2016. aug. 25. 11:14
 17/50 A kérdező kommentje:

Érdekes amit írtál utolsó előtti.

És valamilyen szinten ez is a célja volt a kérdésemnek, hogy vajon miért elégszenek meg az emberek egy felszînes, divatozós lánnyal, és miért van az ilyeneknek konkrétan több esélyük. És igen, érdekes amit már előttem felvetettek, hogy sokszor az elvont egyének magányosabbak, mint az olyanok akikből annyi van.

És Valaki írta, hogy neki nem kell raszta haj csak egy egyszerű, okos lány.

Lehet, hogy nem volt egyértelmű, de én nem az olyan lányokról írok negatív értelemben, akik simán felvesznek egy 5 éves pólót, egy régi kopott gatyával, mert ez is valahogy egyfajta egyéniség. Engem csak a divatozós instrán pózolós kislányoktól ráz ki a hideg.

De sokesetben a férfiaknak ez nagyon is vonzó, és ezt nem értem.

2016. aug. 25. 11:29
 18/50 A kérdező kommentje:

(A #13-t értettem utolsó előtti alatt.)

Annyira bocsánat, hogy nem tudok most linkelni, pedig megkérdeztem volna, hogy melyiket ismernétek meg jobban.

A csücsörítős iphon előtt magába gyönyörködő lánykát, vagy azt amelyik elvont, és természetesebb, pl Bon Jovis hajjal. :)) Kicsit a 80as évekből.

Csak példa.

2016. aug. 25. 11:39
 19/50 A kérdező kommentje:
A 15ös barátnője valószínűleg férreismerte saját magát.
2016. aug. 25. 11:40
 20/50 anonim ***** válasza:

Igaz,hogy a külsejével tud üzenni, de az pl. nem egy üzenet, hogy ő mondjuk metált hallgat, van sok tök különös hobbija, és ennek ellenére is csinosan jár?

Ez is egy üzenet.

2016. aug. 25. 22:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!