Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, nem zavar ha egy lánynak...

Fiúk, nem zavar ha egy lánynak nincs egyénisége?

Figyelt kérdés
Bármilyen vélemény ebben a témában érdekel.

2016. aug. 24. 20:47
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Egyébként külön kösz, hogy említetted a Bon jovit, mert a kedvenc bandám, de nem öltözöm úgy azért. :)
2016. aug. 25. 22:46
 22/50 anonim ***** válasza:
És a bon jovis haj nagyon sokszor igénytelen, magán a Bon Jovi tagjain is. ha megnézed, még ők is, akiknek fodrászok csinálták, csak koncertekre állatották be, mert vagy 2 órába telt nekik. Átlag embernek erre nincs türelme, és magának Jon Bon Jovinak se volt, színpadon kívül csak lógó, igénytelen, borzolt, dauer által megtördelt haja volt.
2016. aug. 25. 22:47
 23/50 A kérdező kommentje:

Még mindig jobb egy igénytelen raszta dzsuva, vagy a Bon Jovis hajért szenvedni, mint beállni a sorba, és menni a sokasággal egyirányba.

De az egyébként milyen üzenet, mint ahogy előttem 2-vel írták, hogy nincs önálló elképzelésed a külsődről, és inkább elkezded kôvetni az unalmas divatot, és látszatra egyformává válsz egy csomó emberrel.

Ez üzenet?? Mit üzen? "Hogy képtelen vagyok magamnak kreálni valamit."?

2016. aug. 25. 23:19
 24/50 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem a divatembereket, baromi unalmasak, nem csak öltözködésben, de emberileg is. és rohadt irritáló hogy végigmegyek az utcán és minden második ember ugyanúgy néz ki, pl férfitársaimnál ugyanaz a nyomorék ecsethaj, ami egyébként szerintem elég romás is... ráadásul meglehetősen ostoba és agresszív feje van tőle sok embernek. De a korábbi kacsasegg frizura sem volt jobb. Én ezeket az embereket csak focistának hívom, mert tulajdonképpen az az egy dolog az összes ilyet érdekli. Na én ezeket rühellem nagyon. Nőknél még annyira nem is érdekel ha divatoznak, mert valamennyire minden lány szeret csinos lenni. Persze náluk sem szeretem a cicababákat, divatpi.ákat. De egy átlagos lányt ha picit ha nem öltözködik különösebben egyedien én attól még tudok kedvelni.

Áttérve a másik véglethez, én a feltűnési mániás és direkt polgárpukkasztó embereket sem szeretem. Pl kifejezetten undorítónak tartom ha egy nő tele van tetoválva. 1-2 még tetsztik rajta, sőt. Tud kifejezetten szexi is lenni. De mindent mértékkel. Meg ne valami ostoba semmitmondó hülyeség legyen rajta... De férfiaknál is hasonló a helyzet, pl szerintem baromi homár ha egy srácon kis csillagok vannak meg béna idézetek.

De ugyanúgy nem tetszik az igénytelenség sem, pl az ilyen melegítős büdös rasztákat sem csípem, persze sztereotípia de akkor sem. Az nem egyéniség hogy valaki szétfüvezi az agyát és lusta fürdeni meg normálisan felöltözni. Ahogy ezeket acélbakancsos seggigérő hajú, háromnegyedes nadrágos alkesz rockernek nevezett igénytelenségeket sem csípem. Egyrészt szánalmas hogy a hazai metál zenei színtér még minden a tankcsapdánál meg az ossiánnal tart. Mind zeneileg mind kinézetben. Nyugaton már rég továbbléptek ezen. Itthon meg ezt nyomatják, tulajdonképpen ez is egy divat, csak egy szűkebb rétegnek.

Na szóval szerintem ha már a külsőségeket nézzük az lenne jó ha mindenkinek saját stílusa lenne, 1-2 rá jellemző ruhadarab, az illetőnek leginkább előnyös frizura, tetoválás meg akkor ha mond is valamit az illetőnek. Piercing fültágesz és hasonlóak meg ízlése dolga, van akin az is jól áll, de azokat sem divatból kéne hordani...

2016. aug. 26. 07:31
 25/50 A kérdező kommentje:

Melyikük az izgalmasabb? Annyira érdekel, hogy minden vélemény ellenére mit gondoltok?

[link]

[link]

2016. aug. 26. 10:45
 26/50 A kérdező kommentje:
Naa tudok linkelni!!:))
2016. aug. 26. 10:46
 27/50 anonim ***** válasza:
Első ránézésre a belinkelt 2 lány közül nekem egyik sem tűnik izgalmasnak.
2016. aug. 26. 13:33
 28/50 anonim ***** válasza:

A belinkelt kettő közül nekem se. Első az tuti valami nagy aktivista a második pedig közösségi média sztár.

De ha választani kell akkor inkább a második.

2016. aug. 26. 13:46
 29/50 A kérdező kommentje:

De mi izgalmas van a másodikban?? Csak egy tucatlány.

Ezért tettem fel a kérdést, mert pont ezt nem értem.

Érdekelne még ki mit gondol erről.

2016. aug. 26. 14:45
 30/50 anonim ***** válasza:
Az első lány miben izgalmasabb? Ugyanúgy tucatlánynak tűnik, csak másik tucatba tartozik.
2016. aug. 26. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!