Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Doresz299 kérdése:
Fiúk titeket zavar a cicanyelv?
Figyelt kérdés
Nekem eléggé kilóg és félek félek hogy nem fog tetszeni a barátomnak. Titeket zavar?2016. aug. 23. 18:06
1/7 anonim válasza:
Nem a kedvencem, de emiatt ne aggódj! Legtöbb fiút nem zavarja szerintem.
2/7 anonim válasza:
Megnyugtatóbb lesz annak tudata hogy senkit nem zavar, de a barátodat majd igen? Megnyugtatóbb lesz annak tudata hogy másokat zavar, de a barátodat meg nem?
Mitől lesz jobb ha megtudod vadidegen emberek ízlését, amikor neked úgyis csak az az 1db ember a fontos akivel együtt vagy? Azt pedig veheted 50-50%-nak, mert vagy igen vagy nem, és ennek a válaszát nem idegenek fogják neked megmondani.
3/7 anonim válasza:
Én speciel szeretem. Szerintem szexibb, mint a babapuna. :D
4/7 anonim válasza:
Én kimondottan szeretem a cicák nyelvét, olyan érdes.
5/7 anonim válasza:
A cicanyelv nem zavar, de a kilógó pina sem, nyugika!;)
7/7 anonim válasza:
Nyugi a srácok túlnyomó többségét nem zavarja. Aki itt GYIK-on fröcsög, hogy az undorító, meg nem szép a salátás, az csak szeretne élőben igazi punci közelébe kerülni. Egy lány nem a puncijából áll. Ha ápolt, akkor senki nem fog undorodni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!