Fiúk, nem zavar ha egy lánynak nincs egyénisége?
Figyelt kérdés
Bármilyen vélemény ebben a témában érdekel.2016. aug. 24. 20:47
1/50 anonim válasza:
ez mit jelent pontosan? téged zavar, ha egy fiúnak nincs? oké nekem talán van :D
2/50 anonim válasza:
Egyénisége mindenkinek van. Még nekem is.
22/F
3/50 A kérdező kommentje:
Hát ne legyen tömeg gyerek.
És nincs minden embernek egyénisége!
Szerinted az ilyen facebookon csücsőrítő lányoknak van?
2016. aug. 24. 21:05
4/50 A kérdező kommentje:
Hát ez jelentheti, hogy extravagáns, más.
Van többféle stílusirányzat, ilyesmi lehet a hippis stílus, van aki felemás cipőket hord, raszta a haja, trottyos (pontos szót nem ismerek).......
A pasiknak nem megy el a kedve egy semmilyen (max csak szép, de semmi több) lánytól?
2016. aug. 24. 21:11
5/50 anonim válasza:
Mi nem a lányt nézzük, hanem a pinát.
6/50 anonim válasza:
Én nem jönnék össze egy fészbukon pózoló olyan szájú lánnyal, aki úgy néz ki mint aki megnyerte a csalánevő világbajnokságot. De nem kell raszta haj, meg ilyen külsőségek. Egy átlagos, kedves, okos lány bőven tökéletes lenne nekem. Belül minden ember egyéniség (igaz hogy közhely de így van)
7/50 anonim válasza:
Ha elfogadod magad,akkor nem kell "egyéniséget" magadra öltened.
8/50 anonim válasza:
Nem zavar. Egyszerűen akkor nem foglalkozok a lánnyal.
Van sok ilyen mindkét nemnél akiknek se hobbijuk se érdeklődési körük meg semmi. Rákérdezel mit szokott szabadidejében csinálni akkor még ő sem tudja. Természetesen új dologra nem nyitott. Az ilyennel mit lehet foglalkozni? Ott kell hagyni.
9/50 anonim válasza:
De, csak nem kezdek vele kapcsolatot.
10/50 anonim válasza:
Lány vagyok, és bocs,ha nem az én válaszom érdekel, de szerintem rosszul közelíted meg. Gondolom, tinédzser vagy. Akkoriban én is azt hittem, hogy a külsőben, az öltözködésben megnyilvánul az, van-e egyéniséged. persze, nem a csücsörítő csajok mellett érvelek, de valakinek lehetnek nagyon érdekes hobbijai, érdeklődési körei extrább megjelenés nélkül, sőt, nagyon sok csini lány van, akiből ki e néznéd, micsoda metál zenéket hallgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!