Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő akit zavar a túl nagy mell mérete? Ha igen, mekkora?
Figyelt kérdés
2016. aug. 20. 11:17
1/6 anonim válasza:
Igen zavar. D- kosaras. ( kosár méret a mérvadó és nem a szám... Mert a 25,80,95 a körméretet jelzi)
3/6 anonim válasza:
Engem is zavar , szerintem túl nagy.. 75/D-C. Jobb lenne egykis formas cici.. Igy sem log annyira de megis meg van ereszkedve ekkora suly alatt nem csoda.
21/l
4/6 anonim válasza:
Utálom, hogy gerincferdülést okozott, egyébként a méretével nincs bajom. Engem a formája zavar, meg hogy nem találok rendes melltartót, 70/F-eset hordok most.
6/6 anonim válasza:
Én is F méretű keblekkel rendelkezem, és nem zavar a mérete.
Hozzászoktam, hogy a pasik elsőre le sem veszik róla a szemüket - tiniként még zavart - ahhoz, hogy tartósan szépek legyenek sok törődést igényelnek. Nehéz (jó) melltartót találni rájuk, nehéz jó felsőt, kabátot, blúzt beszerezni. Szerencsére fürdőruhára keveset költök...
Lehet nyekeregni ellene és nem is túl kényelmesek, de már megszoktuk egymást, és egész jól megvagyunk. Soha nem kisebbíteném meg - amíg nem okoznak komolyabb problémát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!