Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, zavar Titeket a kis mell?
Figyelt kérdés
Főképp komolyabb ismerkedésre gondolok, de akár egyéjszakásban is. Jogosan szégyellik magukat a kismellű lányok, amikor arra kerül a sor, h a netán push upos melltartót levegyék?2016. febr. 26. 23:50
3/29 anonim válasza:
bár a nagyobbat jobban szeretem, de nem zavarna egyáltalán. amúgy miért hordtok push-upot? Szerintem nem kéne hogy szükséges legyen
4/29 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, sőt. Nekem a kisebb tetszik jobban. De ezzel mindenki máshogy van.
5/29 anonim válasza:
Nem, de ha kicsi a mell, legalább ne legyen parizer bimbóudvar.
6/29 anonim válasza:
Engem személy szerint nem zavar..
A kis mell is lehet izgató/jó :)
19/F
7/29 anonim válasza:
Aki ezen aszal, az nem érdemel 3,14nát :)
8/29 anonim válasza:
Inkább formás kicsi mint két dinnye.
9/29 anonim válasza:
Attól függ, mennyire kicsi. Egy bizonyos méreten alul engem zavar, de komolyabb kapcsolatban nem ez lesz a döntő, főleg, hogy komoly kapcsolatban minden nő elkezd hízni és az előbb-utóbb cicinövekedéssel jár
10/29 ~OnLány~ válasza:
Már ne haragudj,de ne általánosíts.Én nem szégyenlem magam és nem is fogom. Főleg nem egy pasi miatt.
Ha nem tetszik a partnerednek,akkor küldd melegebb éghajlatra. Ezen ne rágd magad,olyan vagy,amilyen.
Ha téged zavar,vagy szégyenled vetkőzéskor a push up melltartót,miért hordod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!