Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, zavar Titeket a kis mell?
Figyelt kérdés
Főképp komolyabb ismerkedésre gondolok, de akár egyéjszakásban is. Jogosan szégyellik magukat a kismellű lányok, amikor arra kerül a sor, h a netán push upos melltartót levegyék?2016. febr. 26. 23:50
22/29 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem tud vonzó lenni egy kis mellű nő. Ahhoz hogy szexinek lássak egy csajt, ahhoz nagy melleinek kell lennie.
23/29 anonim válasza:
ezt akárhányszor kérditek ,a válasz midig ugyanaz ám :D ÍZLÉS kérdése ,engem speciel csak a túl nagy zavar
24/29 A kérdező kommentje:
#14: Oké, h csalás és lohasztó, amikor kiderül, h anélkül fele akkora sincsen, én ezért sem hordok, de gondolva a többi kis mellű lányra, nekem is eszembe jut, h a fehérnemű boltokban az eladó pl abszolút a push upot akarta rám tukmálni, mondván, h a kis mellűeknek az a legjobb, meg mittomén, és olyan rossz, h nekünk ez azért kell, mert nem adatott meg a belevaló :D És nagyon sz@r érzés, hogy nincs mit a rendes melltartókba rakni.. Nem is érzem magam nőnek. Amúgy miért jöttem rossz helyre?
#17: Ez kinek szólt?
#23: Jooo na, tudom, h ezt a kérdést már rengetegen feltették, de ezen nem ilyen könnyű túltenni ám magad.
2016. febr. 28. 10:02
25/29 anonim válasza:
én kifejezetten a pici ciciket szeretem...
26/29 A kérdező kommentje:
Hát, akkor megnyugodtam, nagyon szépen köszönöm a(z eddigi) válaszokat mindenkinek :D
2016. febr. 28. 13:56
28/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar! A páromé is kicsi, de eltudja magát engedni és szuperül izgatható. Ne zavarjon! A fiók többsége nem "önálló tejüzemet" keres!
29/29 anonim válasza:
Nem,ettől egyenesen felizgulok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!