Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, zavar Titeket a kis mell?
Figyelt kérdés
Főképp komolyabb ismerkedésre gondolok, de akár egyéjszakásban is. Jogosan szégyellik magukat a kismellű lányok, amikor arra kerül a sor, h a netán push upos melltartót levegyék?2016. febr. 26. 23:50
11/29 anonim válasza:
Nincs olyan kis mell ami ne tetszene!:)
12/29 anonim válasza:
ez butaság...hisz egy kis mell is szép! Imádom nagyon, szeretem mikor áll a bimbó...aaaaa
13/29 A kérdező kommentje:
Dejooo ^^ Azt hittem sokan lesznek, akik leszólják :) De eddig még 1 se, meglepődtem :)
#5: Nincs parizer bimbóudvar, kicsi az is :D
#3: Elnézést, tényleg, nem mindenkit zavar, irigylem is Őket. A legtöbb kismellű lányon azért én azt vettem észre, h zavarja őket, azért fogalmaztam így. És ezért is hordanak sokan push up melltartót, de én azt nem, azt csak méggázabbnak érzem, meg úgymond csalás is..
2016. febr. 27. 00:36
14/29 anonim válasza:
Engem a kis mellnél már csak a push up tavar jobban. Talán tolerálom ha a többi részed átlagon felüli. Amúgy kérdező rossz helyre jöttél.
15/29 anonim válasza:
Zavarni nem zavar,csak nem vonz.De az nem a nő problémája.
És semmi szégyellni való nincs rajta!Ízlés kérdése.
Nekem sincs 20cm-es farkam :)
17/29 anonim válasza:
Hapsikám, ez NEM TÁRSKERESŐ!!!
Ha csak a MELL miatt akarsz komoly kapcsolatot, akkor jobban teszed, ha észhez térnél, és nem a mell alapján ítélkeznél, te hülye!!!
A SZEMÉLYISÉG A LEGFONTOSABB, NEM A MELL!!!
18/29 anonim válasza:
Nekem a KÜLSŐ tulajdonságok közül magasan az egyik legfontosabb, hogy egy lánynak nagy, lehetőleg minél nagyobb természetes mellei legyenek. Szóval számomra a kis mell kizáró ok, bármiről is legyen szó, egyszerűen nem tudok úgy megkívánni egy lányt.
19/29 anonim válasza:
Valahogy úgy vagyok mint az utolsó. Ha nagyon kicsik a mellek, arra fel sem áll rendesen. A nagy mellek a nőiesség szimbóluma.
20/29 anonim válasza:
Én kifijezetten imádom a kis mellüeket és szivesen is ismerkednék ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!