Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, zavar Titeket a kis mell?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, zavar Titeket a kis mell?

Figyelt kérdés
Főképp komolyabb ismerkedésre gondolok, de akár egyéjszakásban is. Jogosan szégyellik magukat a kismellű lányok, amikor arra kerül a sor, h a netán push upos melltartót levegyék?

2016. febr. 26. 23:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nincs olyan kis mell ami ne tetszene!:)
2016. febr. 26. 23:59
 12/29 anonim ***** válasza:
ez butaság...hisz egy kis mell is szép! Imádom nagyon, szeretem mikor áll a bimbó...aaaaa
2016. febr. 27. 00:01
 13/29 A kérdező kommentje:

Dejooo ^^ Azt hittem sokan lesznek, akik leszólják :) De eddig még 1 se, meglepődtem :)

#5: Nincs parizer bimbóudvar, kicsi az is :D

#3: Elnézést, tényleg, nem mindenkit zavar, irigylem is Őket. A legtöbb kismellű lányon azért én azt vettem észre, h zavarja őket, azért fogalmaztam így. És ezért is hordanak sokan push up melltartót, de én azt nem, azt csak méggázabbnak érzem, meg úgymond csalás is..

2016. febr. 27. 00:36
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Engem a kis mellnél már csak a push up tavar jobban. Talán tolerálom ha a többi részed átlagon felüli. Amúgy kérdező rossz helyre jöttél.
2016. febr. 27. 00:43
 15/29 anonim ***** válasza:

Zavarni nem zavar,csak nem vonz.De az nem a nő problémája.

És semmi szégyellni való nincs rajta!Ízlés kérdése.

Nekem sincs 20cm-es farkam :)

2016. febr. 27. 04:56
 16/29 anonim ***** válasza:
30%
Én imádom a kis melleket! ;)
2016. febr. 27. 05:18
 17/29 anonim válasza:
0%

Hapsikám, ez NEM TÁRSKERESŐ!!!

Ha csak a MELL miatt akarsz komoly kapcsolatot, akkor jobban teszed, ha észhez térnél, és nem a mell alapján ítélkeznél, te hülye!!!

A SZEMÉLYISÉG A LEGFONTOSABB, NEM A MELL!!!

2016. febr. 27. 08:50
 18/29 anonim ***** válasza:
45%
Nekem a KÜLSŐ tulajdonságok közül magasan az egyik legfontosabb, hogy egy lánynak nagy, lehetőleg minél nagyobb természetes mellei legyenek. Szóval számomra a kis mell kizáró ok, bármiről is legyen szó, egyszerűen nem tudok úgy megkívánni egy lányt.
2016. febr. 27. 09:59
 19/29 anonim ***** válasza:
22%
Valahogy úgy vagyok mint az utolsó. Ha nagyon kicsik a mellek, arra fel sem áll rendesen. A nagy mellek a nőiesség szimbóluma.
2016. febr. 27. 11:12
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
Én kifijezetten imádom a kis mellüeket és szivesen is ismerkednék ilyennel.
2016. febr. 27. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!