Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek? Utálok minden...

Mit tegyek? Utálok minden buta embert, elegem van az egészből?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves vagyok, és fiú. Nem bulizom, nem szexelek, nem bandázok, otthon ülök, és a természet felé fordulok inkább. Rengeteget gondolkozok, van lelkiismeretem, elvek szerint élek, és érzékeny vagyok. Mégis gyűlölök mindenkit. Elegem van abból, hogy senkinek nincsenek elvei, hogy mindenki csinálja a baromságokat, nem látják, milyen szánalmasak, hogy mindig csak az adott divatot követik, meg, hogy állandóan piálnak és buliznak, de helyesen leírni egy magyar szót, na az nem megy. Beszólni egy tanárnak aki meg akar egy kicsit nevelni minket, az megy, de magába nem nézne egyik hülyegyerek sem.

Gyűlölöm, hogy ezek találnak csajt, engem meg kiröhögnek, mert normális vagyok. Bár ne érdekelne, de a csajozás nekem is természetes szükségletem, mint mindenkinek. De nem megy. Képtelen vagyok kimutatni az érzéseimet, mert vannak bizonyos rossz emlékeim, amik abból fakadnak, hogy nem álltam be a hülyék közé. ÉS szétvet az ideg, hogy felmegyek egy közösségi portálra, és látom, hogy az a lány, akiért minden nap itthon bőgök, és aki persze rám se néz, az nagy viccesen kiírja a kis élete dolgait, hogy miket csinálnak a "férjével". Egyszerűen elegem van, hogy mindenki ilyen kis mini felnőtt, mindenkinek van valakije. Sokan mondják, hogy a csajok ilyen érzékeny, normális valakit szeretnének, mint én, mégse néz rám egyik se. Akármennyire is elítélem a mai félresikerült szégyengyerekeket, szemlátomást nem vagyok velük egyenrangú, hiszen sikeresebbek nálam.

Gyűlölöm ezt az egész helyzetet. Hogy mindenki éli a napsütéses szexelős-bulizós kis világát, én meg itthon rágom magam egyedül, és fulladok bele a saját mérgembe. Legszívesebben bemennék és halomra lőnék mindenkit az iskolában. Mit tegyek? Mi értelme van normális, régimódi módon élni, ha csak kiröhögik érte az embert??? Gyűlölök mindenkit. Azt akarom, hogy mindenki nézzen magába olyan mélyen mint én, mindenki essen át azokon mint én, s utána meglátjuk, mekkora lenne a szájuk.

Utálom azokat az eembereket akik ffacebookon magukról kiposztolnak magukról képeket (lájkgyüjtőket), nincsenek barátaim, se egy lány. Legszívesebben megölném ezeket a beképzelt nyomorékokat.

Mit tegyek, mielőtt őrültséget csinálok? Komolyan kezdek megőrülni.

19/f

2016. máj. 27. 22:07
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
74%

"Rengeteget gondolkozok, van lelkiismeretem, elvek szerint élek, és érzékeny vagyok. "

:Ddddddddss

meg mindig ezen rohogok. Tragar kocsog pszichopata b..zit kihagytad. Igenytelen szardarab

2016. jún. 1. 21:02
 42/50 anonim ***** válasza:

Itt a nevem is :ppp

Mizu? Mizu? Mizu?

Erdekelt vagy egy kis seggrepacsiban?

2016. jún. 1. 21:18
 43/50 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező... ne haragudj, de ha finomabban szólva is, de igazat kéne adnom 74%-osnak. Eléggé durván lenézel minket többieket, legalábbis nagyon ez süt rólad :( Ne mondj ilyeneket, próbálj meg beilleszkedni inkább. Ha pedig nem próbálod meg, akkor mondd azt, hogy neked ez így a jó, és ne hordj le másokat, oké?
2016. jún. 1. 21:57
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után mit gondoljunk rólad? Vizsgáltasd magad felül,nehogy te legyél a következő iskolai lövöldöző. Kibújt a szög a zsákból,igenis nagyon GÁZ vagy!
2016. jún. 1. 22:56
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

"az a lány, akiért minden nap itthon bőgök"

Miért bőgsz érte tulajdonképpen, ha ő is olyan, mint az általad retardált genetikai hulladéknak nevezett alsóbbrendű lények?

2016. jún. 2. 12:05
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Azert mert o is olyan akarna lenni mint a tobbiek,csak nem megy neki,es persze konnyebb gyulolni mindenkit mint tenni valami erofeszitest... mint a nyegle gyerekek akik szteroidos idiotanak titulalnak mindenkit aki lejar a terembe edzeni es tenni magaert :D
2016. jún. 2. 13:19
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

az a baj, veled, hogy te ragaszkodsz a saját igazodhoz, és csak ahhoz

nem akarsz magadon segíteni, hiszen azt vallod csak akkor lesz jobb, ha az emberek változnak, ez nem fog bekövetkezni

de nyavalyoghatsz még felőlem

2016. jún. 2. 19:22
 48/50 anonim ***** válasza:
Ez a mai norma, ilyen emberekből lesz népszerű, Persze vannak akiket belerángattak mert kiskoruktól csak ezt látják és azt hiszik csak ez van mert minden más "gááááz", őket sajnálom, de aki tudatosan csinál magából hülyét mert "trendi akar lenni" azzal valahogy nem tudok együttérezni.
2016. jún. 2. 19:37
 49/50 anonim válasza:
De szánalmas vagy csessze meg :"D Tudod, az ilyenekből lesznek a terroristák xDD Menjén szomorkodjál, szerintem a szar életeden senki nem akar segíteni. Minden jót, pusziii! <3
2017. máj. 8. 22:00
 50/50 anonim ***** válasza:
Gondolom, már azóta börtönben csücsülsz , a te fajtád a hidegvérű gyilkos , a nőverő, erőszakoló , nárcisztikus szardarab. Van belőled sajnos rengeteg , de bár egy se lenne. Te idióta mocsok.
szept. 11. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!