Mit tegyek? Utálok minden buta embert, elegem van az egészből?
Sziasztok!
19 éves vagyok, és fiú. Nem bulizom, nem szexelek, nem bandázok, otthon ülök, és a természet felé fordulok inkább. Rengeteget gondolkozok, van lelkiismeretem, elvek szerint élek, és érzékeny vagyok. Mégis gyűlölök mindenkit. Elegem van abból, hogy senkinek nincsenek elvei, hogy mindenki csinálja a baromságokat, nem látják, milyen szánalmasak, hogy mindig csak az adott divatot követik, meg, hogy állandóan piálnak és buliznak, de helyesen leírni egy magyar szót, na az nem megy. Beszólni egy tanárnak aki meg akar egy kicsit nevelni minket, az megy, de magába nem nézne egyik hülyegyerek sem.
Gyűlölöm, hogy ezek találnak csajt, engem meg kiröhögnek, mert normális vagyok. Bár ne érdekelne, de a csajozás nekem is természetes szükségletem, mint mindenkinek. De nem megy. Képtelen vagyok kimutatni az érzéseimet, mert vannak bizonyos rossz emlékeim, amik abból fakadnak, hogy nem álltam be a hülyék közé. ÉS szétvet az ideg, hogy felmegyek egy közösségi portálra, és látom, hogy az a lány, akiért minden nap itthon bőgök, és aki persze rám se néz, az nagy viccesen kiírja a kis élete dolgait, hogy miket csinálnak a "férjével". Egyszerűen elegem van, hogy mindenki ilyen kis mini felnőtt, mindenkinek van valakije. Sokan mondják, hogy a csajok ilyen érzékeny, normális valakit szeretnének, mint én, mégse néz rám egyik se. Akármennyire is elítélem a mai félresikerült szégyengyerekeket, szemlátomást nem vagyok velük egyenrangú, hiszen sikeresebbek nálam.
Gyűlölöm ezt az egész helyzetet. Hogy mindenki éli a napsütéses szexelős-bulizós kis világát, én meg itthon rágom magam egyedül, és fulladok bele a saját mérgembe. Legszívesebben bemennék és halomra lőnék mindenkit az iskolában. Mit tegyek? Mi értelme van normális, régimódi módon élni, ha csak kiröhögik érte az embert??? Gyűlölök mindenkit. Azt akarom, hogy mindenki nézzen magába olyan mélyen mint én, mindenki essen át azokon mint én, s utána meglátjuk, mekkora lenne a szájuk.
Utálom azokat az eembereket akik ffacebookon magukról kiposztolnak magukról képeket (lájkgyüjtőket), nincsenek barátaim, se egy lány. Legszívesebben megölném ezeket a beképzelt nyomorékokat.
Mit tegyek, mielőtt őrültséget csinálok? Komolyan kezdek megőrülni.
19/f
5ös válaszával teljes mértékben egyetértek, 19 évesen azért már lassan odaérsz, hogy ezen a gondolkodásmódon tényleg kell előbb utóbb változtatni, mert az állandó negatívitás rákkeltő.. az ember baromi összetett ne akard te azt ráerőltetni ami nem jön belőle őszintén, úgysem fog menni, neked nicns akkora hatalmad,
végső soron meg az a legfontosabb h te légy boldog
gondolj bele csak simán, evolúciós tekintetben az idegesség az a cselekvés egyik előzménye, pl ha a légy annyira idegesít akkor lecsapod és annyi neki
ámde, ha az a légy megölhetetlen akkor mit tudsz csinálni, egyszerűen nem törődni vele, mintha kikapcsolnád a füledet...lehet kicsit hülye példa volt, de talán átment
22es
és ez gyakorlatban, hogyan nézett ki ha szabad tudnom?
Felhívod az orvost, hogy 10 éve tartó szorongásom, alapvető félelmem és elidegenülésem van az emberektől és az nem néz hülyének vagy mi?
én még nem voltam idősebb koromban, de nem jön le, hogy a pénz kell neki, vagy hogy lehet egy emberben így megbízni akit korábban nem is ismertél?
23: Úgy nézett ki, hogy elegem lett abból, ahogy érzem magam és 21-22 éves koromban egyszer rákerestem a neten, hogy mégis mi lehet ez az egész... akkor jöttem rá, hogy ez milyen tünetegyüttes és utána kerestem szakembert. Ő csak annyit kérdezett tőlem az első időpont kérésénél, hogy úgy küldenek, vagy magamtól megyek-e?
Aztán elmentem és ott kikérdezett, elmeséltem neki mindent és ennyi. Ment tovább a maga medrében a terápia és közben gyógyszert szedtem.
Simán megbíztam benne. Idegenekben sokkal jobban megbízok ilyen szempontból, mint az ismerősökben. Ráadásul ő egy kórházban klinikai szakpszichológus, szóval nem kókler, mint a pszichológusok jelentős százaléka az országban...
Nekem szimpatikus vagy, sok mindenben egyetértek veled.
23f
Kedves utolsó válaszíró!
Örülök hogy vannak még hasonló gondolkozású emberek. Nekem nem az a bajom hogy nincsenek barátaim meg ilyesmi. Hanem az hogy ez az ország egyre butáb és but**bb emberek lakják, ha ez nem változik, 10 év múlva olyan világban élünk hogy inkább nem is mondom..... nem lesznek normális emberek vagy ha lesznek kb páran. És én ne legyek felháborodva? Már most elvan b**szva ez a világ. Tinik, meg a többi gusztustalan emberek pl: szatír, pedofil stb túl sokat képzelnek magukról. De bezzeg ha egy cigány (nem vagyok az csak pld) őlnek stb. Azt már az egész világ elítéli nem de? De ha egy fehér csoki ől meg valakit azt meg nem? Hogyan van ez? Na látjátok erről beszélünk. még egy pl: És utána meg mennek a rendőrségre feljelentést tenni mert egy szatír, pedofil zaklatta a lányát. Azért mert manapság a 12 éves kis p**cs f**zuak úgy öltözkődnek. Na jön a kritika hogy nem az miatt, nem a fenét. ,,Az ember okozója mindennek" nem a pl: háziállat. Ha az ember vesz egy kutyát, megunja, és kidobja az utcára, nem a kutya a hibás hanem az ember hogy megvette és utána az utcára tette. Ez is egy példa a sok közül, sok ember olyan buta mint a t.k (én sem vagyok az, tisztelet kivételnek, akinek nem inge ne vegye magára) de nem csinálok ilyent. 19 évesen logikusan gondolkozok, soha nem voltam gyerekes stb. És jöhet a kritizálás ahogyan sokan ezt tették. Az ilyen ember "éretlen,, nem tudd felelősség teljesen gondolkozni, cselekedni. És ezért nem bízok az emberekbe amit SAJNÁLOK de a legszrabb ország, az emberek, szülők leszrják mit csinál a gyerekei hajnal 11-kor. Sajnálom hogy kevés az ilyen ember mint én.....
nekem abban segített ennek legyőzése, mármint annak legyőzése, hogy egyenlőnek tekintsek másokat és ne magamat nagy királynak, hogy a mostani suliban látom, mások milyen munkákat csinálnak, és egyszerűen egyértelműen lejön, hogy mennyire jók abban amit csinálnak..a suliba ugye úgy bármibe lehetsz jó, hogy szarrá tanulod magad, az nem jelent semmi dicsőséget
a szüleid is idióták vagy nem értem, én a családommal tesóimmal nagyon sokat beszélek, és még egy kis baráti körömmel, azon kívül, egy másik felemet mutatom az embereknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!