Palvin Barbi a valóságban is ennyire flegma, nagyképű és buta, mint ebben a videóban?
https://www.youtube.com/watch?v=v7YBCgCgcoE
A kérdések közé becsempésztem volna hogy hány fаszt kellett leszopnia hogy eljusson ide.
Akik szerint csak irigy vagyok: Erre ki az aki irigy?
Hallod, szard le.
Ha nem lenne az a sok nyálcsorgató idióta, meg az a sok utálkozó hülye, akkor ő se lenne sehol.
A celebek amúgy is a gyűlölőik miatt olyan népszerűek.
Justin Bieberről akkor hallottam először, amikor valaki agyon alázta és máig is több az utáló, mint a kedvelő.
Nem tudom milyen az életben, de én ebben a videóban nem látok semmi különöset. Értelmetlen az egész, max ennyi.
Amúgy is ha két nőt összeeresztesz, akik nem nagyon ismerik egymást, szépek (vagy annak gondolják magukat) és kvázi vetélytársak, akkor mit vársz? Sosem sül ki belőle semmi értékelhető.
De hogy milyenek az életben, mikor család és barátok között vannak, hogyan viselkedik velük, az ebből nem derül ki. Ez sokkal többet elárul mindenki személyiségéről.
Szerintem nem tűnik beképzeltnek a videó alapján. Amúgy ha nem mondják a nevét meg te sem írod, akkor én nem tudom, hogy ki ez a csaj.
Mellesleg nekem jobban bejön alapból, aki kérdez. :D
Nem vagy irigy?
Mért nem szeretnél felkapott modell lenni?
Még az is lehet, hogy lennél olyan mint ez a lány.
Nem egy nagy szám a lelkem. Gondolom fotózáson csukva kell tartania a száját, meg profilból sem valami jó.
"Akik szerint csak irigy vagyok: Erre ki az aki irigy?"
Elég sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!