Tényleg buta vagyok?
Társaságban vagy akárhol ha megszólalok senki sem veszi komolyan amit mondok mindig csak mosolyognak rajta vagy nevetnek és érezhetően lenézően kezelnek meg kezelik a véleményem. Elég rossz ez, hülyének néznek, úgy érzem butának néznek. Nem is vagyok valami sikeres, a magánéletemről akit érdekel privátban írok, hátha úgy könnyebb választ adni, azt nem akarom kiteregetni itt nyílvánosan. Csak ez a lenézés, hogy semmibe veszi mindenki a véleményem és csak mosoly tárgya vagyok mindenhol, a munkahelyen, társaságban is... Úgy érzem nálam nincs is butább ember a földön.
21f
" akit érdekel privátban írok, hátha úgy könnyebb választ adni, azt nem akarom kiteregetni itt nyílvánosan."
Aha.
Szóval "nyílvánosan" ( ami gondolom hasonlít a nyilvánosra, de valami apró eltéréssel)nem akarod kiteregetni, de bárki ismeretlennek, aki kéri, privátban leírod.
Hát már hogy lenne ez troll-kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!