Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek? Utálok minden...

Mit tegyek? Utálok minden buta embert, elegem van az egészből?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves vagyok, és fiú. Nem bulizom, nem szexelek, nem bandázok, otthon ülök, és a természet felé fordulok inkább. Rengeteget gondolkozok, van lelkiismeretem, elvek szerint élek, és érzékeny vagyok. Mégis gyűlölök mindenkit. Elegem van abból, hogy senkinek nincsenek elvei, hogy mindenki csinálja a baromságokat, nem látják, milyen szánalmasak, hogy mindig csak az adott divatot követik, meg, hogy állandóan piálnak és buliznak, de helyesen leírni egy magyar szót, na az nem megy. Beszólni egy tanárnak aki meg akar egy kicsit nevelni minket, az megy, de magába nem nézne egyik hülyegyerek sem.

Gyűlölöm, hogy ezek találnak csajt, engem meg kiröhögnek, mert normális vagyok. Bár ne érdekelne, de a csajozás nekem is természetes szükségletem, mint mindenkinek. De nem megy. Képtelen vagyok kimutatni az érzéseimet, mert vannak bizonyos rossz emlékeim, amik abból fakadnak, hogy nem álltam be a hülyék közé. ÉS szétvet az ideg, hogy felmegyek egy közösségi portálra, és látom, hogy az a lány, akiért minden nap itthon bőgök, és aki persze rám se néz, az nagy viccesen kiírja a kis élete dolgait, hogy miket csinálnak a "férjével". Egyszerűen elegem van, hogy mindenki ilyen kis mini felnőtt, mindenkinek van valakije. Sokan mondják, hogy a csajok ilyen érzékeny, normális valakit szeretnének, mint én, mégse néz rám egyik se. Akármennyire is elítélem a mai félresikerült szégyengyerekeket, szemlátomást nem vagyok velük egyenrangú, hiszen sikeresebbek nálam.

Gyűlölöm ezt az egész helyzetet. Hogy mindenki éli a napsütéses szexelős-bulizós kis világát, én meg itthon rágom magam egyedül, és fulladok bele a saját mérgembe. Legszívesebben bemennék és halomra lőnék mindenkit az iskolában. Mit tegyek? Mi értelme van normális, régimódi módon élni, ha csak kiröhögik érte az embert??? Gyűlölök mindenkit. Azt akarom, hogy mindenki nézzen magába olyan mélyen mint én, mindenki essen át azokon mint én, s utána meglátjuk, mekkora lenne a szájuk.

Utálom azokat az eembereket akik ffacebookon magukról kiposztolnak magukról képeket (lájkgyüjtőket), nincsenek barátaim, se egy lány. Legszívesebben megölném ezeket a beképzelt nyomorékokat.

Mit tegyek, mielőtt őrültséget csinálok? Komolyan kezdek megőrülni.

19/f

2016. máj. 27. 22:07
1 2 3 4 5
 31/50 David82 ***** válasza:

Welcome the Hungary (mutyisztán, abszurdisztán). Ön a Magyarország nevű állatkertben él.

Egyáltalán nem csodálkozom azon, amit írsz. Ez egy ilyen sz.r világ, amiben élünk. Te más vagy, mert van agyad, illetve használod is, és ésszel próbálsz gondolkodni. Mások az ösztöneiket követik. De félretéve a tréfát neked azért nincs barátnőd valószínűleg, pont amiatt szerintem, mert visszahúzódó típusú vagy, és a lányok azt nem szeretik. Inkább választanak egy sokat beszélő társasági embert, mint egy kevésbé nyílt, ámde sokkal intelligensebb férfit. Tudod, ők nem az intelligenciára mennek, hanem a "lököm a sódert, aztán lesz valami" típusú embereket kedvelik. Régen a férfiak választottak párt maguknak, most fordítva van kéremszépen? Igen, kéremszépen.

2016. máj. 30. 22:26
 32/50 anonim ***** válasza:
59%

Ember,te ne haragudj meg, de iszonyú szánalmas vagy. Ne hidd, hogy az általad idiótának titulált emberek olyan húde boldogok belül, mindenkinek meg van a maga baja, csak épp szépen eljárnak társaságba és hajlandóak beilleszkedni, nem csak nyavajognak és rátukmálják a szomorúságukat másokra, mint te. Csodálkozol hogy senkinek nem kellesz? Szörnyen negatív vagy, ez biztos vagyok benne, hogy élőben is süt rólad. Persze igényeid azok vannak, jó csaj kéne neked, arra viszont nem gondolsz hogy senki nem rontaná el az életét egy hozzád hasonló búvalb.szottal. Bőgsz otthon? Te férfinek gondolod magad?! Megvetlek ahogy mindenki más is,mert te képtelen vagy a saját sz.r világodból kilépni legalább annyira, hogy ismerkedj az emberekkel, tudod nem butábbak mint te.

Nyugodtan elhordhatsz mindennek, de belül tudni fogod hogy igazam van, ezen pedig mégjobban dühbe gurulsz.

Sok sikert, tényleg szívből kívánom hogy megtaláld a boldogságot.

2016. jún. 1. 12:02
 33/50 A kérdező kommentje:
Utolsó: Le**a*om a véleményedet, biztos te is egy ál**ent re**r?*dált gentik*i hull*dék vagy. Na de nem baj, remélem hogy majd megkapod az élettől ami jár. Ja és nincs igazad, le is pontoztalak a fr*cba te kis ál*ent pöc. Nem lesz te belőled semmi max egy ma*é* tra**a sz**r. Na azt megeheted.... vagy ha lesz is és a komolyabb munkahelyre kerülsz, nem fognak elnézni neked semmit (főleg amit fent írtam) mert úgy r**nak ki hogy a l*ba?*d nem fo*ja érni a f*ldet. Ja és engem majd a komoly gondolkozású emberek, olyan, mint én elismernek, megszeretnek, lesz jó fizetős munkám, elérem a céljaimat. Te meg majd az orb*á* pöce alatt fogsz közmunkázni vagy kiállhatsz az útra függetlenül hogy (nő vagy férfi vagy) szo**o*h*tod a f*rfiak f**s**t, lányoknak meg a p***áj*t. Te b**i, prosti, ál**e**t ge**tikai re**dált hul?**adék!!!!!. Ez lesz belőled te pöc!!!!!!@
2016. jún. 1. 17:22
 34/50 anonim ***** válasza:
74%

" a hozzám hasonló komoly emberek"

:DDDDDDDDDDD

es hozza ez a kommented... Latszik hogy talalt amit irtam,benned semmi ertek sincs. Meg butabb es kozonsegesebb vagy mint barki akit elitelsz. A kritikat meg egy anonim oldalon se birod elviselni,mert tudod jol hogy szart se ersz. Teged az okos,szep, valamire valo emberek meg labtorlonek se hasznalnanak,legfeljebb kopnenek az onbizalomhianyos pofadra. Pusztulj meg egyedul te emberi,genetikai hulladek. Bar ugyis hamar felfordulsz az onutalattol mert egy gyenge undoritosag vagy aki keptelen magara forditani az energiait hogy egyaltalan ember legyen,helyette utalod a boldogokat :Dddd te szerencsetlen.

2016. jún. 1. 17:56
 35/50 A kérdező kommentje:
Szerencsétlen az anyád, remélem megpusztulsz te köcsög féreg
2016. jún. 1. 20:23
 36/50 A kérdező kommentje:
Biztos egy tini ri.anc vagy akinek pénisz kéne a bepucsított pin..jába. Te álszent retardált genetikai nyom..rék
2016. jún. 1. 20:26
 37/50 A kérdező kommentje:
Te kis köcsög remélem megdöglesz, mert kiírtom az ilyen embereket mint te vagy.
2016. jún. 1. 20:27
 38/50 A kérdező kommentje:
Büdös kis köcsög anyádat megb.szom
2016. jún. 1. 20:30
 39/50 A kérdező kommentje:
F.szfej
2016. jún. 1. 20:31
 40/50 anonim ***** válasza:
74%
Hahahahah mondd tovabb csiicska olyan jo erzes hogy sikerult felhuzzalak te selejt :Ddd ezek utan mindenki teged nez egy tragar idiootanak aki a sajat sz..r szemelyet masok fikazasaval probalja nyugtatni,de ezek utan csak meg utalatra meltobb vagy :D gyerunk usd a billentyuzetet uvolts te kutya :DD ennyit ersz. Szuleid "buszkek" rad biztos. Egy 19 eves srac aki otthon bog a gep elott mert a csaj akiert odavan egy hanyadeknak tartja vagy azt se tudja hogy el mert persze csak itt nagy a pofad:D siiiiirjal g..ci nehogy boldog legyel,csajozz haverkodj szexelj vagy ilyenek,inkabb hisztizz itt te marha teeee selejt b..zdmeg. apad helyebe pofan kopnelek megrugdosnalak es kib..sznalak otthonrol.
2016. jún. 1. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!