Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek? Utálok minden...

Mit tegyek? Utálok minden buta embert, elegem van az egészből?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves vagyok, és fiú. Nem bulizom, nem szexelek, nem bandázok, otthon ülök, és a természet felé fordulok inkább. Rengeteget gondolkozok, van lelkiismeretem, elvek szerint élek, és érzékeny vagyok. Mégis gyűlölök mindenkit. Elegem van abból, hogy senkinek nincsenek elvei, hogy mindenki csinálja a baromságokat, nem látják, milyen szánalmasak, hogy mindig csak az adott divatot követik, meg, hogy állandóan piálnak és buliznak, de helyesen leírni egy magyar szót, na az nem megy. Beszólni egy tanárnak aki meg akar egy kicsit nevelni minket, az megy, de magába nem nézne egyik hülyegyerek sem.

Gyűlölöm, hogy ezek találnak csajt, engem meg kiröhögnek, mert normális vagyok. Bár ne érdekelne, de a csajozás nekem is természetes szükségletem, mint mindenkinek. De nem megy. Képtelen vagyok kimutatni az érzéseimet, mert vannak bizonyos rossz emlékeim, amik abból fakadnak, hogy nem álltam be a hülyék közé. ÉS szétvet az ideg, hogy felmegyek egy közösségi portálra, és látom, hogy az a lány, akiért minden nap itthon bőgök, és aki persze rám se néz, az nagy viccesen kiírja a kis élete dolgait, hogy miket csinálnak a "férjével". Egyszerűen elegem van, hogy mindenki ilyen kis mini felnőtt, mindenkinek van valakije. Sokan mondják, hogy a csajok ilyen érzékeny, normális valakit szeretnének, mint én, mégse néz rám egyik se. Akármennyire is elítélem a mai félresikerült szégyengyerekeket, szemlátomást nem vagyok velük egyenrangú, hiszen sikeresebbek nálam.

Gyűlölöm ezt az egész helyzetet. Hogy mindenki éli a napsütéses szexelős-bulizós kis világát, én meg itthon rágom magam egyedül, és fulladok bele a saját mérgembe. Legszívesebben bemennék és halomra lőnék mindenkit az iskolában. Mit tegyek? Mi értelme van normális, régimódi módon élni, ha csak kiröhögik érte az embert??? Gyűlölök mindenkit. Azt akarom, hogy mindenki nézzen magába olyan mélyen mint én, mindenki essen át azokon mint én, s utána meglátjuk, mekkora lenne a szájuk.

Utálom azokat az eembereket akik ffacebookon magukról kiposztolnak magukról képeket (lájkgyüjtőket), nincsenek barátaim, se egy lány. Legszívesebben megölném ezeket a beképzelt nyomorékokat.

Mit tegyek, mielőtt őrültséget csinálok? Komolyan kezdek megőrülni.

19/f

2016. máj. 27. 22:07
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.

# 10/10 Időpont ma 22:53

Neked is volt ilyen? Hány éves voltál akkor?

2016. máj. 27. 23:02
 12/50 anonim ***** válasza:
59%

Szóval kérdező aki nem olyan mint te azt már rögtön kalapáccsal kéne agyoncsapni szerinted.

Fordulj orvoshoz,neked komoly agyi bajaid vannak. Nézz már magadba! Se barátnőd se barátaid. Nem gondolod,hogy benned van a hiba ? Mi a problémád voltaképp ? Hogy nem 70-es évekbeli Ikarusok futkoznak az utakon és a kalauz nem széles mosollyam köszöna vonaton ? Ébredj fel régen is csak a prppagandavideókban volt ilyen.

Tényleg javaslom az orvost.

2016. máj. 27. 23:17
 13/50 A kérdező kommentje:

A válaszíró 60%-ban hasznos válaszokat ad.

# 12/12 Időpont ma 23:17

Te egy szélhámos retardált alak vagy, búj el magadnak. Nem a kritizálásokat kértem.

2016. máj. 27. 23:32
 14/50 anonim ***** válasza:
90%

Márpedig kérdező a felvetésem jogos volt.

Te elvárnád azt az emberektől,hogy mindenki örökké a te belső lelki világoddal foglalkozzon. Az emberek nem voltak sose ilyenek mint amit te akarnál. Manapság meg pláne nem. Mindenkinek megvan a maga baja nem érnek rá a te belső lelkeddel törődni. Mindenki intézi a dolgait a megélhetését a kikapcsolódását stb.

Ha neked ez nem oké,és egy mézes habos buborékban érzed jól magad,javaslom költözz valami elhagyatott tanyára az Alföldre,ahol minden olyan lehet amilyet akarsz. Az a pár idős néni és bácsi majd ráér a te lelkeddel törődni. Üdv.

2016. máj. 27. 23:39
 15/50 A kérdező kommentje:
Látom nem olvastad el a problémámat, nem kértem senkitől hogy foglalkozom velem. Csupán megírtam a 21 századi dolgokat amit én tapasztalok. Azt is megírtam akinek nem inge ne vegye magára.
2016. máj. 27. 23:43
 16/50 anonim ***** válasza:
Mert aztán a XXI. Század előtt minden szép és jó volt.. ott meg szószerint zombik voltak az emberek ugyanis sok szabalyt be kellett tartani.
2016. máj. 27. 23:46
 17/50 anonim ***** válasza:
63%

"Zombik voltak az emberek mert sok szabályt be kellett tartani."

Ügyes vagy. Elalvás előtt mond el tízszer, hogy ne felejtsd el és jól bevésődjön a kis buksidba.

2016. máj. 27. 23:51
 18/50 A kérdező kommentje:
Buta vagy mint a tök olyan buta....
2016. máj. 27. 23:53
 19/50 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem a problémádat, pár éve még én is ilyen kegyetlen elítélő voltam, ma már inkább csak sajnálom az ilyen emebreket. Valahol persze szar, hogy a nyomorékoknak csak megszületni volt nehéz, mert csomó embernek alá van b aszva minden a fenek alá, pénz, zsíros állás, emiatt népszerűek, de igazából eljutottam oda, hogy nem agyalok ilyeneken, hiszen hol nem szarom én le, hogy ki mit csinál? Nekem elég néhány jó barát, elég a saját társaságom is. Nem vágyom emberek társaságára legtöbbször, mert úgyis tudom, hogy a legtöbben csak beszélnek és beszélnek, panaszkdnak a semmire. Na köszi, nekem nem kell ebből, ezért is szeretek magam lenni. Igazából majd ha lesz egy barátnőd, le fogod szarni ezt az egészet, mert le lesz foglalva az agyad, lelked, tested. Egészen másképp fogod látni akkor a világot, de ügyelj rá, hogy olyan nőt ismerj meg, aki feltölt mentálisan, lelkileg, testileg, nem lehúz. Meg fogod találni idővel. Csak ne rontsátok majd el hülyeségek miatt a kapcsolatot.

A másik, hogy tényleg a siker a megoldásod, nincs más. Keresned kell egy olyan hobbit, edzésformát, akármit, amiben rendszeresen fejlődsz és pozitív feedback-eket kapsz akár emberektől, akár csak a neten át, ha tényleg nem akarsz emberekkel kapcsolatba kerülni. Viszont ha valaki hasonló, mint te, azt ne utasítsd el, hagyd meg a közeledését, mert a hasonló emberekre szükség van. Nem kell mindenáron jópofiskodni mindenkivel, de fel fogod ismerni ki az, akivel egy húron pendültök. Na ilyenkor csak sodródj a jelen pillanattal, lazulj el és élvezd a jelent. Túl fiatal vagy ahhoz, hogy megengedd a világnak, hogy egy megkeseredett embert faragjon belőled.

Menj el önkénteskedni valahova, segíts beteg vagy idős embereken, vagy akár gyerekeken kórházban, hogy megtanuld azt, vannak értékes és szerencsétlen sorsú emberek, akiket kedvelhetsz és ami által fejlődsz belül te is. Rengeteget tud adni egy-egy ilyen élmény. Hidd el, én tapasztaltam.

Szóval csak lazán, egyél egészségesen és mozogj, hogy ne legyen oxigénhiányos a szervezeted, mert az depresszióhz vezet.

2016. máj. 28. 00:36
 20/50 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszi hogy te megértő vagy és azt is köszönöm hogy adtál tanácsot!
2016. máj. 28. 01:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!