Ti, intelligensebb emberek, hogy bírjátok ki azt hogy körülöttetek mindenki debil?
Természetesen kicsit túloztam azzal hogy "mindenki", de lássuk be az emberek nagy része inkább idióta mint okos.
Legalábbis az engem körülvevő emberek kb. 80% biztos az.
És ti, akik hasonlóak mint én, hogy bírjátok elviselni azt, hogy mindenki ugyanazt a sz*rt majmolja, ha nem nézel TV-t akkor is találkozol ilyesfajta emberekkel, ingerekkel.
Én már rosszul vagyok a legtöbb aktuális szennytől, és azoktól az emberektől akiknek ez befolyásolja az életét.
A legújabb Valóvilág szériák, a szelfizés, kajafényképezés, minden sz*rt kiposztolok facebookra baromságok, de sorolhatnám éjt nappallá téve. Már olyanon gondolkoztam, hogy ez a világ nem nekem való.
az igazán szomorú, amikor 18 évesen már azzal kell szembesülnöd, hogy az emberek 80%-a matt hülye, még csak helyesen írni sem tud a nagy része, de mindenki akkora kárónak érzi magát mint a gyakori kérdések-re regisztrált emberek teljes létszáma együtt véve.
nem tudsz mást tenni, veszel egy nagy levegőt és ignorálod ezeket, bár ha lesüllyedsz 1-2 órára a szintjükre, olykor-olykor szórakoztató tud lenni az eszmefuttatásuk. légy türelmes velük, és adj hálát amiért te nem vagy ilyen szellemi árvíz károsult.
Kedves utolsó, teljes mértékben egyetértek veled!
Én 18-20 éves koromig OKJ-n voltam, mert nem tudtam eldönteni hogy mi szeretnék lenni, ott sok buta volt, de nem csodálkoztam rajta. Vártam azt a pillanatot amikor felvettek az egyetemre, úgy gondoltam, hogy ott véégre értelmes emberek között leszek. Hát egy nagy frászt :D Hihetetlenül nagyot csalódtam. Az egyetem is tele van buta, csak magolni tudó (gondolkodni nem tudó), idióta, lusta, tucat emberekkel. Egyetemen is egy szűk réteg az aki tényleg intelligensnek mondható, akik okosak, van egyéniségük. A többi (kb. 85%) tucat idióta. Hát még a munka világában.... Dolgoztam pár helyen nyáron, az egyik hely egy kifejezetten olyan munkahely, ahova csak protekcióval lehet bekerülni, ilyen elit hely. Én odamentem, és okj gyakorlat leigazolásaként felvettek, ilyen papírokat kellett beképelnem, meg sorba rendeznem, mindegy nem ez a lényeg. Hanem az, hogy ott is a gazdasági vezető (aki felvett engem) meg a beosztottja olyan undorító módon beszélt ki mindenkit, mindenkit elmondtak mindenféle r.bancnak, k.rvának, meg mondták sokszor miután kiment egy ember, hogy: hogy rohadna beléd a műanyag kilincs... számomra megdöbbentő és elkeserítő volt ez. Azt hittem hogy egy elit helyen okos, intelligens, normális emberek dolgoznak. Hát nagyon nem......Ja, és a többi nyári melóhelyen is ostoba tirpák parasztok voltak. Sajnos az emberek túlnyomó többsége buta, ostoba, tucat, média által irányítható balf.sz. Én 21 évesen eléggé úgy érzem hogy kilógok a korosztályomból, barátom nem sok van. Nem igazán tudok azonosulni ezzel a facebook világgal. Nem is tudom felfogni hogy mi a jó abba hogy minden sz.rt kiposztolnak az emberek... számomra a facebook egy olyan nyomkövető rendszer, ahol bárkit letudnak ellenőrizni, és nyomon követni. A marhák meg kb. minden órában kiposztolnak valamit, mondván h ez milyen menő. Ja, a titkosszolgálat meg a rendőrség meg ujjong ezek miatt a marhák miatt.
Én próbálok nem foglalkozni a hülyékkel, illetve ha velem bunkón viselkednek, akkor én is jól beszólok az ő szintjükön nekik aztán ennyi. A hülye ember csak a bunkó szóból ért sajnos..
#32 +1 :)
Mintha csak en irtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!