Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti, intelligensebb emberek,...

Ti, intelligensebb emberek, hogy bírjátok ki azt hogy körülöttetek mindenki debil?

Figyelt kérdés

Természetesen kicsit túloztam azzal hogy "mindenki", de lássuk be az emberek nagy része inkább idióta mint okos.

Legalábbis az engem körülvevő emberek kb. 80% biztos az.

És ti, akik hasonlóak mint én, hogy bírjátok elviselni azt, hogy mindenki ugyanazt a sz*rt majmolja, ha nem nézel TV-t akkor is találkozol ilyesfajta emberekkel, ingerekkel.

Én már rosszul vagyok a legtöbb aktuális szennytől, és azoktól az emberektől akiknek ez befolyásolja az életét.

A legújabb Valóvilág szériák, a szelfizés, kajafényképezés, minden sz*rt kiposztolok facebookra baromságok, de sorolhatnám éjt nappallá téve. Már olyanon gondolkoztam, hogy ez a világ nem nekem való.

2016. máj. 3. 14:05
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ára annak, hogy olyan közeget választottál magadnak, ahol te lehetsz a Jani. Ha bevállalnád, hogy átlagjóskaként éled le az életed, találnál olyan közösséget, ahol tök átlagos az intelligenciád.
2016. máj. 3. 14:35
 12/33 A kérdező kommentje:
Nem akartam erre válaszolni, de kíváncsi lettem, mi volt az az oltári nagy helyesírási hiba amit elkövettem?
2016. máj. 3. 14:36
 13/33 anonim ***** válasza:
81%
Egy intelligens ember fel sem tette volna ezt a kérdést.
2016. máj. 3. 14:37
 14/33 A kérdező kommentje:

Sok ember látom itt arra asszociált, hogy ezzel fényezni akartam magam, vagy feljebbvalónak tekintem magamat.

Lehet a nyers megfogalmazásom könnyen vezethet ilyen gondolatokhoz, de igazából én ezzel a kérdéssel csupán segítséget akartam kérni, vagy inkább pusztán kíváncsi voltam más, aki hasonló mint én, hogyan birkózik meg ezzel.

Nem azt akartam sugallni, hogy én vagyok Stephen Hawking eltitkolt kisfia, aki bekerült egy tanyasi iskolába és mindenkit elküld a f..-ba.

2016. máj. 3. 14:39
 15/33 anonim ***** válasza:
58%
Vigyázz kérdező, itt mindjárt túl sokan fogják magukat intelligensnek hinni:D
2016. máj. 3. 14:40
 16/33 anonim ***** válasza:
89%

Először is látszik mennyire nem vagy intelligens, mert akkor nem így vélekednél.

Ha valaki elkezd valamiről mesélni, az nem rád erőlteti a dolgot, csak próbál kommunikálni (mindenki a maga módján).

Erre te meg se próbálsz bekapcsolódni a beszélgetésbe, hanem kijelented, hogy debileknek való műsor..stb. Persze, hogy mindenki téged néz hülyének.

Nem kellene lenézned az embereket, aztán máris más lenne a dolog.

Ennyi erővel, ha mondjuk egy űrkutató vagy atomfizikus állna le veled beszélgetni, ő is simán hülyének nézhetne téged.

Nem vagyunk egyformák (szerencsére), ezt fogadd el.

Amúgy érdekelne, hogy te miről beszélgetnél szívesen az emberekkel. Politika? Másik ember szidása? A napi 20 órás edzés? Más hasonlóan érdekfeszítő téma?

2016. máj. 3. 14:45
 17/33 A kérdező kommentje:

Látom te sem néztél nagyon körbe, a válaszírás előtt.

Nem ugatok le senkit, aki odajön hozzám és elkezd a valamiről beszélni, de volt már velem olyan szituáció, hogy mikor elkezdődött a beszélgetés én mondtam hogy nem szeretem a valóvilágot, meg néhány zenéről is volt szó és attól, hogy nekem eltért tőle a véleményem máris kialkotott rólam egy olyan képet, hogy én sznob vagyok. Miért lenne jó az, ha hazudok valamivel kapcsolatban és úgy nyerem el ember szimpátiáját?

2016. máj. 3. 14:50
 18/33 anonim ***** válasza:
46%

"Nem azt akartam sugallni, hogy én vagyok Stephen Hawking eltitkolt kisfia, aki bekerült egy tanyasi iskolába és mindenkit elküld a f..-ba."

Az is érdekes kérdés, hogy Stephen Hawking mennyire okos valójában, mennyire csak a média állítja be annak.

Szerintem az utóbbi...

2016. máj. 3. 14:59
 19/33 A kérdező kommentje:

Mint írtátok, minden ember más.

Van aki okosabb és nem zavarják ezek a tényezők, de van akit igen.

Engem rengeteg stressz ér nap mint nap és nem csak a kérdéssel kapcsolatos témákban, persze tudom ezzel minden ember így van.

Csak azt próbálom hangoztatni, hogy az, hogy engem zavarnak ezek a tényezők, az is azt mutatja hogy én ilyen vagyok és nem leugatok senkit, a barátaim közt is van gyengébb képességű, de őt se bántottam még soha .

Szóval én itt nem oktató jellegű válaszokat vártam, én is tisztában vagyok hogy minden ember más, épp azért keresem azt aki hasonló gondolkodású mint én, és hogy ő milyen véleménnyel van a témával.

2016. máj. 3. 15:02
 20/33 anonim ***** válasza:
59%

"amikor szükségtelenül rád traktálják ezeket, hiába iratkozol le róla, vagy törlöd ki magad mindenhonnan"

Ha látok egy számomra irreleváns bejegyzést Facebookon, egyszerűen továbbgörgetek. Probléma megoldva. Ha nagyon zavar, akkor elrejtem. Két kattintás, és a probléma szintén megoldva. Nem érdekel, hogy ki mit kajált, de ettől még nem fogok dührohamot kapni, ha meglátok pár ilyen posztot. A "valóságshow-k" sem érdekelnek, mégsem fogok szenvedni, ha meglátok pár ilyen témájú bejegyzést. Egyszerűen figyelmen kívül hagyom. Miért kéne ezen fennakadnom?

"ott is azt kell hallgatni"

A barátaim tudják, hogy hidegen hagynak ezek a témák, tőlem távolabb álló emberekkel meg nem fogok leállni diskurálni erről. Vagy ha mégis, akkor közlöm, hogy nem nézem, és nem is nagyon érdekel az adott műsor.

"lehet ki is közösítenek"

Olyanra még nem láttam példát (persze ettől még biztos van), hogy valahonnan azért közösítsenek ki valakit, mert nem néz egy adott műsort, de ha ilyen helyzetbe kerülnék, őszintén nem is bánnám, hogy nem tartoznék szorosan ahhoz a közeghez.

"még ők néznek hülyének téged"

Erre szoktam azt mondani, hogy vannak, akiknek egyszerűen nem érdekel a véleménye. Nem azt mondom, hogy nem zavaró, mert bizony az. De miért kéne foglalkoznom minden egyes ember - adott esetben nem túl releváns - véleményével? Miért törném magam én azon, hogy boldog-boldogtalannak megfeleljek és tetszelegjek?

2016. máj. 3. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!