Az intelligensebb emberek hajlamosak szorongásra, vagy betegebb dolgokra?
Hát tudod vannak beteg emberek , akik lopnak, csalnak, ölnek blablabla és ügyesen teszik úgy, hogy senki nem jön rá, tehát intelligensek
egy átlagos ember nem gyilkol, nem lop és egyéb durva dolgokat nem csinál
Szóval akkor te most egy pszichopata vagy?
Depresszióra, szorongásra sokkal jobban hajlamosabbak.
Az hogy beteg dolgok alatt mit értesz azt nem tudom.
A baratnőm és én általános iskolai tanítók vagyunk de nálunk betegebben nem szerelmeskedik más senki. Szóval ez is lehet igaz.
Igen. De inkább úgy fogalmaznék akik bonyolultabban gondolkodnak, túl sokat, túl részletesen, túl gondolnak mindent, azok hajlamosabbak lehetnek szorongásra, introvertáltságra. Amíg egy butácska ember könnyedén kimondja amit épp gondol, addig van akinek válogatnia kell a szavait, mert egyszerűen nem mondhat ki mindent. Ez szorongáshoz vezet, egyfajta belső feszültséghez, hogy nem az vagy akinek előadod magad, és nem tudod könnyedén leegyszerűsíteni a világhoz azt ami a fejedben van.
A másik, a mentális betegségek, labilis viselkedés, depresszióra, befordultságra való hajlamosság. Valóban lehet összefüggés de most nem fejteném ki hogy miért mert én is csak találgatok, nem vagyok pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!