Aki sokat selfiezik, annak valójában önértékelési problémái vannak?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 13. 15:34
11/16 anonim 

válasza:

Utolsó, azért sokminden miatt lehet önbizalomhiányos valaki. Azoknál a túlsúlyos ismerőseimnél, akik szégyellik a túlsúlyukat pl azt figyeltem meg, hogy azon kívül, hogy naponta postolnak valami "csak a kutyák játszanak csontokkal" vagy "aki beszól a súlyod miatt, arra ne légy mérges, inkább edd meg őt is" idézetesképet, kb kétnaponta csinálnak új profilképet magukról, amin persze csak a szépen kisminkelt arcuk és tökéletesen belőtt hajuk látszik nagyon közelről. Olyan szomorú és átlátszó... na, ők tipikusan a lájkokkal akarok egy kis plusz önbizalmat nyerni-típus.
12/16 anonim 

válasza:

(Már nem utolsó, a 9-esre válaszoltam.)
13/16 anonim 

válasza:

De sovány lányok közt is lehet önbizalomhiányos. Aki kiteszi a cicijét, az nem művészeti megfontolásból teszi.
Én is feldobhatnám most bárhova, kapnék egy csomó lájkot. Csak mivel leszarom, nem változtatna sem pozitív, sem negatív irányba.
Mindenki a legszebb arcát teszi fel, és mindenki azt akarja, hogy tetsszen. Ezzel semmi baj. Azzal van baj, amikor valakinek ettől lesz kevesebb vagy több önbizalma.
14/16 anonim 

válasza:

Igen, ezek az emberek kórosan függenek a környezetük véleményétől, másoktól várnak visszaigazolást, az sem baj, ha hamisat, csak legyen valami. És mivel negatív kommenteket kevesen írnak (de annál többen gondolnak), a posztoló a sok reflexes "de csini vagy"-ból azt szűri le, hogy szép.
15/16 anonim 

válasza:

Szerintem meg beképzeltek és örülnek hogy írogatnak nekik az emberek a képek alá hogy milyen szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!