Mit tehetnék az önértékelési problémáimmal?
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele, hogy valami nem oké bennem.. Sajnos túlzottan féltékeny vagyok, de egyrészt nincs rá okom, másrészt nem amiatt, hogy a párom elhagyna egy más nőért, hanem sokkal inkább arra, hogy mindenki szép és csinos, és én csak egy krumpli vagyok, és nem értem, miért pont velem van a párom.. Persze "pasiból van", természetes, hogy a haverokkal kibeszélnek 1-2 nőt (mindegy, hogy egy amerikai színésznő, vagy csak egy lány a villamosról) És ezzel nem is lenne bajom, csak egyszerűen én olyan vagyok, hogy minden lányhoz hasonlítom magam, és más nőkben látom a szépet és a jót, és ezzel egyenes arányban észreveszem magamon a rosszakat. Milyen csinos, jók a ruhái, milyen szép dús a haja, szép nagy a szeme, milyen vékony a combja, stb stb... Már elkezdtem fogyókúrázni és edzeni egyszer, de akkor a párom és anyukám lecseszett, hogy minek, vékony vagyok (167/52), ne fogyózzak, csak legyek egészséges. Szóval abbahagytam. De egyszerűen gyűlölöm a testemet, az arcomat, a ruháimat, a hangomat.. mindent magamon.. És szinte minden nőben látom a szépet és nagyon zavar.. Szóval igen, felismertem már magamban, hogy valami gond van, csak nem tudom, mit tegyek, hogyan változtassak... :(2014. dec. 30. 20:00
1/2 counter válasza:
Hmmhp... ugyanez itt csak férfi edisönben,ja és én egyedül járom a pusztákat.tehat engem is erdekelne egy kis help.
2/2 anonim válasza:
Ne magadba nézegess,hanem nézd azt,hogyan lettél nevelve.Ami biztos,lecseszve,amire a reakciód a feladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!