Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kevés a nők önbizalma?...

Miért kevés a nők önbizalma? Miért nincs önbecsülésük?

Figyelt kérdés

#magabiztosság #önbecsölés #önértékelési prombémák
2015. szept. 19. 17:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Erre én is szeretném tudni a választ, mert tényleg általános "betegség". 25/N
2015. szept. 19. 18:04
 2/11 anonim ***** válasza:
nem tudom, nekem pl az aktualis onbizalmamat pl egy jo ruha siman kiegesziti. az onbecsules mondjuk mas, azzal rendelkezem, nem vagyok labtorlo.
2015. szept. 19. 18:11
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert "túlgondolkodják", túlkombinálják a dolgokat.

Mondom ezt nőként. Én szeretem az egyszerűséget, a dolgokat se szeretem túlbonyolítani. Ezért is ismerőseim nagy része férfi. Ők egyszerűbbek (pozitív értelemben).

2015. szept. 19. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Kevés a nők önbizalma? Hét vicce. A fiatal nők többségét szinte szétveti a hatalmas ego a nagy semmire.
2015. szept. 19. 19:21
 5/11 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó hidd el, hogy pont ők a legönbizalomhiányosabbak. :)Szerintetek miért öltözködnek k.rvásan, miért posztolnak magukról állandóan képeket, csak hogy 1-2 dolgot említsek? Azért, mert úgy érzik legbelül, hogy a szép nőies ruhákban (ami nem k.rvás) nem szépek, úgy már nem kellenek egy férfinak sem. Képeket pedig azért raknak fel állandóan, mert így legalább figyelnek rájuk az emberek. Legalábbis úgy érzik.

Én is átéltem ezt, de már túl vagyok rajta. :)

És igaza van a kérdezőnek, az egészséges önbizalommal rendelkező nőkből, akik tartják magukat valamire és nincs szükségük a környezetük visszaigazolására, nagyon kevés van.

2015. szept. 19. 20:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Igazából nagyon nincs önbizalmam és persze ennek meg van a maga oka. Volt egy srác akit nagyon szerettem és 5 hónap után közölte hogy sose szeretett. És csak magamat hibáztatom amiért olyan hülye voltam, hogy mindent elhittem neki.
2015. szept. 19. 20:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Nézd csak meg a női magazinokat:

2. oldal: fogadd el önmagad

5. oldal: hogyan fogj le minél hamarabb

9. oldal: sminktippek, hogy ne légy olyan ronda.

Most szerinted, így hogy legyen önbizalma valakinek, ha ilyeneket sulykolnak beléjük??

2015. szept. 19. 21:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérdező és ezt mégis miért, és hogy közölte? Még ha így is volt, ezt nem hiszem, hogy tudnod kellett volna...
2015. szept. 19. 21:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Állitólag csak azért nem merte elmondani hamarabb, mert félt hogy valami hülyeségetcsinálok, de aztán fészen közölte tavaly december 25-én
2015. szept. 19. 21:31
 10/11 Sunshinedoll ***** válasza:
Üss fel egy magazint, ahol a nők 98%-a sovány, tökéletes bőrű (vagy legalábbis photoshopolt), világos bőrű, hosszú lábú, aztán kapcsold be a tévét, ahol a filmekben a főhős mindig csinos, vékony és világos bőrű, a bemondók mind vékonyak, és szépre sminkeltek, kapcsold be a zenecsatornát, ahol az énekesnők csinosak, szép ruhában vannak, többségük fehér bőrű, aztán tedd fel megint ezt a kérdést.
2015. szept. 19. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!