Miért kevés a nők önbizalma? Miért nincs önbecsülésük?

Szerintem azért, mert "túlgondolkodják", túlkombinálják a dolgokat.
Mondom ezt nőként. Én szeretem az egyszerűséget, a dolgokat se szeretem túlbonyolítani. Ezért is ismerőseim nagy része férfi. Ők egyszerűbbek (pozitív értelemben).

Utolsó hidd el, hogy pont ők a legönbizalomhiányosabbak. :)Szerintetek miért öltözködnek k.rvásan, miért posztolnak magukról állandóan képeket, csak hogy 1-2 dolgot említsek? Azért, mert úgy érzik legbelül, hogy a szép nőies ruhákban (ami nem k.rvás) nem szépek, úgy már nem kellenek egy férfinak sem. Képeket pedig azért raknak fel állandóan, mert így legalább figyelnek rájuk az emberek. Legalábbis úgy érzik.
Én is átéltem ezt, de már túl vagyok rajta. :)
És igaza van a kérdezőnek, az egészséges önbizalommal rendelkező nőkből, akik tartják magukat valamire és nincs szükségük a környezetük visszaigazolására, nagyon kevés van.

Nézd csak meg a női magazinokat:
2. oldal: fogadd el önmagad
5. oldal: hogyan fogj le minél hamarabb
9. oldal: sminktippek, hogy ne légy olyan ronda.
Most szerinted, így hogy legyen önbizalma valakinek, ha ilyeneket sulykolnak beléjük??

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!