Miért utálják sokan a feministákat?
2 év? Mire jártál hogy így megtanultál? 5 éve járok, és ha valaki betámadna az utcán 3 fejrúgást küldenék rá hátrálva majd futnák a g***ecibe.
2 év alatt nem lesz az ember ninja.
Miért utálom a feministákat?
Általában a nagyszájú, harsány embereket nem bírom, ha ez meg egy nő, akkor meg pláne.
Azon még nem gondolkodtam, ha egy kedves, szerény szépleányzó lenne feminista, hogy viszonyulnék hozzá. Na most ilyennel viszont még sosem találkoztam hír formájában sem.
Azonkívül uszítják a normális nőket gyakorlatilag arra, hogy hagyják el a párjukat, éljenek ők is egyedül, feministaként, mutassák meg a világnak, milyen tökös csajok.
Nem képesek elfogadni, hogy vannak teljesen más értékrendű, neveltetésű, genetikailag kódolt nők, mint ők.
Azonkívül valahol valami probléma van a főbb feministákkal, jó párnak követem a "munkásságát" már egy ideje, és szinte egy ugyanazon probléma jellemző mindre:
Egyedül vannak, talán a külsejükből nem is egyedül, de leginkább a stílusuk, modoruk miatt, illetve egy szerencsétlen élethelyzetből fakadóan, és ez így együtt mind.
Általában ezek mind okos(kodó) nők, hatalmas egóval, önérzettel, makacssággal, és ezt nem tudták hova tenni sosem avval együtt, hogy nem keresettek a férfiak köreiben.
A kérdésed és a hozzászólásokra adott válaszai szépen példázzák.
Leírsz egy helyzetet, ami volt (~100 éve?). Megkérdezed utána, hogy most miért utálják sokan a mai feministákat.
Mi az összefüggés?
Mi a kérdésed lényege?
Unatkozol csak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!