Miért utálják sokan a feministákat?
Na ide írok pár okot:
- #killallmen
- Nem tudják hogy működik egy pulóver: https://www.youtube.com/watch?v=MNH0bmYT7os
- mert minden férfi egy ösztön vezérelt idióta aki meg akar erőszakolni minden nőt és ha ezt nem tudja megtenni akkor megöli őket:
- Ezt kell magyarázni? [link]
- Vagy ezt? [link]
- Amikor zenés kis videót készítenek a férfiak ellen arról hogy valaki hozzájuk szolt: https://www.youtube.com/watch?v=9yMFw_vWboE
- Videojátékokba és filmekbe kötnek bele hogy miért néznek ki a csajok benne vékonynak és sportosnak ahelyett hogy tortazabálás helyett elmennének futni kétnaponta. https://www.youtube.com/watch?v=ujTufg1GvR4
Áh, már beleuntam, innen ha érdekel úgy is megtalálod azokat a videókat amikor hülyeségért üvöltöznek egyetemek vagy polgármesteri hivatalok előtt...
Kedves 10-es,nem írtam hülyeséget,te nem érted.Az egyenjogúság és egyenlőség között van különbség.Egyenjogúság mikor mindkét nem egyenlő törvény előtt,mindketten szavazhatnak,lehet véleményük és dolgozhatnak.
Az egyenlőség természetbeli összehasonlítás.Férfi és nő nem egyenlő,ez azzal magyarázható hogy természetileg a férfi az erősebb,más a testfelépìtés.Ha kinyitod egy nő előtt az ajtót,nem azt jelenti hogy ezzel egyenjogúságot "veszít".Te írtál hülyeséget.Ezt erkölcsi szempontból kell megközelíteni,nen egyenjogúság szempontjából és azért mert nő,de ez is az egyenlőtlenségtől van.Nem ütsz meg egy nőt,mert az nő és gyengébb.Kinyitod az ajtót egy nőnek,mert ismered az illemet.
Általában nem a feministákat utálják, hanem azokat, akiket leginkább "feminácinak" neveznek.
A nemek közti egyenjogúság megvalósult a fejlett társadalmakban. Az a baj, hogy sok nő úgy érzi, hogy valamiféle elnyomásban szenved vagy valamiért küzdenie kell. Ha valaki épp a feminizmusban találja ezt meg, akkor ezért fog küzdeni, akkor is, ha megvalósult. (Mintha egy férfi azért küzdene, hogy focizhasson.)
A feministáknak igazából bizonyos kultúrákra kéne összpontosítani, ahol valóban elnyomják a nőket.
És egyes túlpörgött feministák tökéletes egyenlőséget akarnak. Láttam már olyan nőt, aki felháborodott azon, hogy kinyitották előtte az ajtót. Merthát' ő nőként képes magának kinyitni az ajtót... Most akkor mi, férfiak, mi alapján döntsük el, hogy kinyissuk e egy nő előtt az ajtót?
Ha nem sietek valahova, akkor nő és férfi barátaim előtt is kinyitom az ajtót, nemtől függetlenül. Értem én, hogy illemként az alakult ki, hogy a nők előtt kell, de mégis miért kéne manapság? Az nem indok, hogy gyengébbek. Egyenjogúság van, joguk van olyan erősnek lenni, mint egy férfi. Vagy egy női testépítő előtt ne nyissam ki az ajtót, mert ő nem gyengébb?
És tegyük fel, valaki megy órára/tárgyalásra. Egy férfi az első sorba akar ülni, mert ott tud a legjobban figyelni az előadóra. Odamegy direkt az előadás előtt 2-3 órával és ott vár. Jön az előadás előtt 10 perccel annyi nő, akik feltöltik az első sort és szándékukban is áll. Akkor az illem szerint engedje őket előre a férfi, még akkor is, ha a nők között van olyan, aki jól tud figyelni a második sorból is? Akkor is, ha a férfi 2-3 órával többet pocsékolt el az első sorért?
Igazából ez a gond az egész mostani túlpörgött feminizmussal, hogy mindenki máshova rakja a határt.
Amitől pedig falnak futok, az a "nem ütünk meg nőt" szöveg. Miért, mennyivel van több jogom megütni egy férfit?
Ha a neten megjelenik egy hír, hogy valaki megütött egy nőt, egyből megy a felháborodás. Ha valaki szétvert egy férfit, kevésbé.
Nos, ha az én gyerekem az utcán fejbe rúgná valaki, akkor az ellen tennék, nem túl kedvesen. Akár férfi, akár nő. Szerinted ebben a helyzetben, mégis mennyire számít az illető neme?
Sátán szerelmére,annyira unalmasak ezek a lényegtelen definíciós viták.
Látom a jóléti társadalmak mind elérnek egy idő után olyan szintet,amikor már direkt problémákat kreálnak saját maguknak hogy tudjanak miért hisztizni.
Valóban,már az tűnik számomra a legbékésebb megoldásnak,ha szépen bevezetnénk a klónozást,a teljes nemi sterilizációt,és nemtelen biológiai automatákká tennénk magunkat.
Na onnantól be lehet fognia mindenkinek a száját.
Azon kívül az Európában és USA-ban létező feminizmus körülbelül másról se szól mint hogy egyes nők a középkori világot képzelik maguk köré,és önmagukat pedig az emberi jogok egyetlen védelmezőinek tekintik.
Nagyjából olyan ez mint ha az ateisták elkezdenének hisztérikázni azon hogy ők el vannak nyomva,mert hogy a középkorban nem beszélhettek,nem tölthettek be bizonyos szerepköröket,nem lehetett véleményük.
És akkor mi van?Az a múlt.Most meg itt vagyunk a jelenben.
Mert ha valakit nem engednének a mai MO területén mondjuk tanárnak menni,vagy nem engednék a könyveit megjelentetni,csak mert ateista akkor oké,hőböröghetnek.de nem teszik mert nincs rá okuk.
A fundamentális harcos feministák ellenben küzdenek a női munkáért,ami már megvan.Küzdenek a politikai szerepvállalásért ami dettó megvan.Küzdenek minden olyan jogért,ami már nem tudom hány évtizede az alaptörvény része.
És mára már nem maradt másért küzdeni,mint hogy azon menjen a hiszti hogy mennyire szexista és férfi uralta az a társadalom,amiben a kislány babaruhák csak rózsaszínben kaphatóak!
Szörnyű!
Kérdező, Magyarországon nem létezik feminizmus, a feminizmus, ahogy mondtad az nemek közötti egyenjogúságot jelent, ez már rég megtörtént, most már inkább neofeministák vannak akik nemek közötti egyenlőséget akarnak ezzel felborítva az emberi nem biológiáját, egy lehetetlenséget akarnak elérni, ők az idióta emberek, vannak azok a feministák akik már megint nem feministák mert ők inkább mizandriák, és több jogot akarnak a nőknek mint a férfiaknak van (lassan efelé halad a társadalom is)
És a nőt nem szabad megütni akkor se ha megüt engem? Ha egy nő odajönne hozzám, és ok nélkül megütne akkor úgy szarrá verném azt a nőt hogy többé az arcát nem ismerné fel senki, hogy miért? Testi erőszakot vétett ellenem veszélyben éreztem a tesi épségemet, megijedtem, túl sok adrenalin szabadult fel a szervezetemben, nem tudtam ez miatt higgadtan gondolkodni és addig nem éreztem magam biztonságba amíg támadás képtelenné nem tettem, és mivel nemek közötti egyenjogúság van ezt jogomba áll megtenni. És azt mondod hogy inkább csak az illem miatt fogjuk le és nyugtassuk meg? Érdemel illemet az aki megüti a másikat ok nélkül? Kérdező feleslegesen kukacoskodsz és kötsz bele dolgokba de bármit is akarsz ebből kihozni nem lesz értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!