Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálják sokan a feminist...

Miért utálják sokan a feministákat?

Figyelt kérdés
A 19.században lényegében semmilyen joguk nem volt a nőknek,a férfiak lényegében felettük álltak.Nem szavazhattak,nem dolgozthattak,nem tanulhattak,a fèrfi azt tehetett vele amit akart.Elnyomás alatt voltak,miért utálják őket?
2016. márc. 13. 09:24
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Szarrá verni valakit?Azért tudjunk már különbséget tenni,mert nem egy veled egy szintű férfival verekednél.Ha beléd kötne egy jóval fiatalabb,gyengébb fiú,gondolom helyre tennéd,de nem úgy hogy össze-vissza vered,ilyet senkivel nem lehet csinálni,legyen az nő vagy férfi.Ha tudod hogy az nálad egy jóval gyengébb nő és megüt ok nélkül(mondjuk szerintem saját szemszögéből van oka rá,mert csak úgy ki ütne meg egy embert aki hozzá se szólt),akkor össze fogod verni vagy mi?Helyre kell tenni és tudatni vele hogy hol a helye.Azért egyenlőség nincsen,max.egyenjogúság.Ha te úgy gondolod hogy "szétversz"egy nőt,akkor tényleg veled van baj.
2016. márc. 14. 16:06
 22/39 anonim ***** válasza:
56%

Miért ne lehetne,honnan tudjam hogy nincs nála szúró,vágó eszköz?Akármikor előhúzhat bármit és ha nem teszem harcképtelenné meg is ölhet,ez egy beteg világ,ahol az ártatlan nők terroristák is lehetnek miért kockáztatnám meg a testi épségem egy LEHET hogy ártalmatlan nő miatt?

Ha egyenjogúság van jogom van olyan erőt kifejteni rá mint egy férfira,nem? :) Az utcán nincsenek ilyen helyzetbe szabályok ezt jegyezd meg.

2016. márc. 14. 16:25
 23/39 A kérdező kommentje:
Ha szerinted szúró,vágó eszköz van akkor készülj fel rá,ne pedig csak kezd el ütni agyba-főbe,mert akkor te leszel bajban.Ha olyat ütsz neki oda,hogy elájul akkor megint te leszel bajban.Jogod van ahhoz hogy megvédd magad,ha esetleg megtámad egy nő,a "harcképtelenné tevés" nem azt jelenti hogy szarrá vered,hanem hogy lefogod,kicsavarod a kezét,egyszóval harcképtelenné teszed.Természetes lesz az a reakció hogy a nőt védik meg mert egy férfi úgy kezdi meg ütni mint egy kutyát.Ha mész az utcán és látod hogy egy férfi így üt egy nőt,az lesz az első gondolatod,hogy a z a nő a vétkes?Így magadat sodornád veszélybe.
2016. márc. 14. 17:51
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

"Ha szerinted szúró,vágó eszköz van akkor készülj fel rá,ne pedig csak kezd el ütni agyba-főbe,mert akkor te leszel bajban" Úristen,te kerültél már valaha ilyen helyzetbe? Amiről te beszélsz az a mesékbe létezik, mi az hogy készülj fel? Egy szabály van, mentsd az életed, és ha egy nálam gyengébb nő megtámad akkor esélyes hogy nem csak puszta kézzel fog harcolni, és ilyenkor nem azon fogsz gondolkodni hogy hogy oldod meg azt hogy ne csukjanak le, mented az életed!

Ha elájul az a legjobb, ott nincs általában maradandó sérülés, mégse hal és harcképtelen, miért kerülnél bajba?:D Ébredj már fel a való világba.

Ha nem tanultál önvédelmet legalább pár évig nem fog ilyen helyzetbe eszedbe jutni hogy ki kell csavarni a kezét vagy le kell fogni, mert ilyenkor azt teszed ami reflexből jön,és ez az átlag emberek nagy részénél az ha ütöd ahogy tudod!vagy valakinek az a reflexe ha elfut!

"Természetes lesz az a reakció hogy a nőt védik meg mert egy férfi úgy kezdi meg ütni mint egy kutyát.Ha mész az utcán és látod hogy egy férfi így üt egy nőt,az lesz az első gondolatod,hogy a z a nő a vétkes?Így magadat sodornád veszélybe."

A szemtanú vallomása csak akkor ér valamit ha az egész eseményt látta, és aki az egészet látta az tudni fogja hogy ki kezdeményezett bántalmazást, máris őt veszik elő.

De ismétlem, ha egy gyengébb nő támad meg ok nélkül vagyis bántalmazás okával akkor van nála fegyver,és ha fegyver van nála eszközhasználat miatt mindenképp te válsz a gyengébbik féllé akárhogy vered meg.

2016. márc. 14. 18:05
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Te is olyan vagy mint a többi feminista,a semmin veszekszel és a semmit véded,ha megtámadnak akkor ott nincsenek nemek, csak egy ember aki megtámadott egy embert,ennyi, ezen nincs mit vitázni.
2016. márc. 14. 18:07
 26/39 A kérdező kommentje:
24-es jóvanna igazad van. :D És nem vagyok feminista.Ma már nem is kellene hogy legyenek feministák mert már minden megvan amit a nők akartak.Há' akko' meg?
2016. márc. 14. 19:10
 27/39 A kérdező kommentje:
De 24-es neked az a véleményed,nekem meg ez.Éles helyzetben mind a kettő jó.
2016. márc. 14. 19:11
 28/39 anonim ***** válasza:
27. Éles helyzetbe te már meghaltál volna,én bíróságon vagyok de még élek.
2016. márc. 15. 11:01
 29/39 A kérdező kommentje:

28-as honnan tudod? :D

Te bíróságon lettél volna gyilkosság miatt,én meg otthon teáznák :D

2016. márc. 15. 17:47
 30/39 anonim ***** válasza:
Nem mondtam hogy megölöm, és látom te nem szembesültél még ilyen helyzettel, net mögött könnyű mondani hogy mit csinálnál, a valóság nem ilyen
2016. márc. 16. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!