Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet az oka, hogy sokan...

Mi lehet az oka, hogy sokan másnak tartanak mint amilyen vagyok?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többen mondják, hogy irigyelnek amiért magabiztos vagyok, meg mivel úgy tűnik nem érdekel másik véleménye, meg merem mondani miről mit gondolok, nem vagyok érzékeny ilyesmi...

De ez nme igaz! Van abban valami, hogy mostanában kicsit kezdenm összekapni magam, de kamaszként például egy csepp önbizalmam se volt. Főleg mivel nem voltam népszerű, osztálytársaim sokszor beszóltak ilyesmi. Túlléptem ezen az életszakaszon, de igenis megmaradt bennem a nyoma.

Máig alacsony emiatt az önbizalamam, és nagyon érdekel másik mit gondolnak, csak próbálok ezekkel megküzdeni. Most a környezetemet tényleg sikerült meggyőznöm, csak önmagamat nme? Egyesek szinte negatívumként emlegetik, utalnak rá hogy nagyképű vagyok, pedig egyáltalán nem igaz..

Nem panaszkodom, csak nem értem miből vonhatják le ezeket.

2016. febr. 24. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hogy másnak mutatod magad,mint amilyen valójában vagy,és nem érzed valósnak a kifelé mutatott éned.

Szinte mindannyian kicsit szerepet játszunk az életben....lehet tényleg úgy jön le másoknak, hogy nagy arcod van.

Kicsit én is ilyen vagyok,kevés ember ismer igazán.

Amíg a nagyképűséged nem csap át szemétkedésbe, nem lépsz át csak úgy embereken, kellő empátiával állsz a környezetedhez, addig nincs gond.

2016. febr. 24. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:

"megmaradt bennem a nyoma.

Máig alacsony emiatt az önbizalamam"

Realizálj tényeket magadról. Vélemények s rossz hozzáállás miatti negatív tapasztalatoknak ne engedd, befolyásolják tudatalattidat. Tudatosan írd felül ezeket.

" nagyon érdekel másik mit gondolnak"

Ezek csak vélemények, tényeken nem változtatnak.

Ha segítség kell, írj rám.

"meggyőznöm, csak önmagamat nme?"

Meggyőzés akaratos. Egyik sem. Ők így látnak. Ennyi.

Magadat se meggyőzni akard. Ha meggyőzöd de nincs úgy, mit érsz vele?

Változtass hozzáállásodon, ne akard meggyőzni magad már megtetted.

"Egyesek szinte negatívumként emlegetik, utalnak rá hogy nagyképű vagyok"

Ha zavar, informáld őket valóságról.

"nem értem miből vonhatják le ezeket."

Gondolkozz többet.

Ha tudni szeretnéd, kérdezd meg őket.

2016. febr. 24. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:

én imádok beszélni, utálok hosszabb időre egyedül lenni, imádok emberek között lenni, imádok bulizni, van humorom is, mégis valahogy az a legtöbb ember első benyomása, hogy visszahúzódó és introvertált vagyok. engem is rohadtul idegesített, mert sokan mondták egyszerre és rám zúdult minden...

nem tudom miért gondolják ezt de igazából már nem érdekel, csak a szeretteim véleményével foglalkozom, akik jól tudják, hogy milyen vagyok :)

2016. márc. 22. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!