Miért hiszik azt sokan, hogy a fejlett nyugati országok majd milliókat fogadnak be, és tartanak el segélyen?
A jótékonyságnak is van egy határa.
Idővel a nagyon sokat visszafognak küldeni nyugatról,mert nekik sem érdekük eltartani ennyi embert.
A szélsőjobboldali,idegengyűlölő emberek mit vártak?
Ez egy folyamat,ami nem egyik napról a másikra történik.
A szélsőjobboldaliak miért várták volna, hogy befogadják a milliókat és eltartják segélyen? Ezt nem értem, hogy miért pont ők gondolták volna ezt? Szerintem eszükbe sem jutott. Pont nekik nem.
Esetleg a szélsőbal idegenszeretőknek volt ilyen gondolata.
De elkezdődött, sőt sok iraki magától is hazamegy, mert nem kaptak sok pénzt, luxuslakást és kocsit, sőt eleget enni sem.
NINCS "kolbászból a kerítés", nem a Paradicsom, ahogy nekik beadták a táborokban. Jól átvágták őket.
"Miért, ezt sokan hiszik? Ez meglep. Soha nem gondoltam, hogy ilyesmit sokan hinnének, hiszen a befogadás célja egyértelműen az olcsó munkaerő. Az más kérdés, hogy a dolgot ügyetlenül, ha úgy tetszik dilettánsan csinálták/csinálják.
"
Az,mire kiderítik,hogy ki a valóban menekült,és ki "csak úgy hozzájuk csapódott" idő kérdése.
Persze jól jön az olcsó munkaerő,de ha valaki nem ért semmihez,annak ott sem lesz jobb.
Sem a svédek,sem más nemzet nem fog milliókat segélyezni.
Még a saját népük tagjait is csak nagyon kevés nyugati ország tudja segélyezni kielégítő módon.
Nyilván egy felvilágosult ember nem úgy kezeli ezt a helyzetet,hogy "lőjük le őket a határon".
A szélsőjobboldali emberek pedig úgy állítják be a bevándorlást,mintha a nyugatnak ez valami pozitív dolog lenne.
Olcsó munkaerő van nekik Kelet-Európából is bőven.
Az arabok sem fognak olcsóbban dolgozni,pláne azok,akik értenek is valamihez,mert nem rabszolgának mennek oda,hanem a jobb élet reményében.
Akik meg nem értenek semmihez,úgy is hazafognak menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!