Sokan miért állnak még mindig ki a bevándorlók mellett?
Mert van, aki különbséget tud tenni az "egyes bevándorlók xy-t csináltak" és "a BEVÁNDORLÓK xy-t csináltak". állítások között. Az utóbbi egy általánosítás, vagyis ráhúztatok több millió ártatlan emberre valamit, amit nem csináltak. Képzeld senki nem áll ki a bevándorló bűnözők között. Csak van aki nem tök hülye, és nem bélyegez meg több millió embert azért, amit egyének csináltak.
És ez tök egyértelmű nektek is, ha bármi másról van szó.
Miért áll ki bárki is a magyarok mellett? Hiszen a csapból is az folyik, hogy korruptak, adót csalnak, alkoholisták, stb. TE adócsaló alkoholista vagy? Nem? És örülnél neki, ha valaki annak tartana, csak mert magyar vagy? Nem? Akkor másokra miért nem alkalmazod ugyanezt? A válasz a kérdésben van: "már a csapból is ez folyik"
Vagyis egy jobboldali média hack tanúi vagyunk. Bonyolult ügyek kisarkításával próbálnak politikai erőt szerezni olyan pártok, mint pl. a Fidesz, csak hogy jó alaposan megtömhessék a zsebüket. Ennyi. Nekünk ez nem tetszik. Hülye mi, tudom.
# 2/4 Időpont ma 21:11
Szerintem sokkal többen vannak akik a normálisakat is összemossák ezekkel, és támadnak mindenkit. Csak szólok. Olyat még nem láttam (de készséggel elhiszem, hogy van ilyen kis számú hülye, egy olyan országban élek ahol önként és dalolva szavaznak a rendszerváltás előtti párt maradékára 25 éve), hogy valaki védte volna akik erőszakoskodnak bárkivel.
Az a baj hogy nincs olyan hogy "normális bevándorló", mivel ami nekünk normalitás itt a nyugati társadalomban ezeknek az embereknek olyan mint egy sci-fi film. Nekik az európai értékek nem a normalitás, hanem pont az ellenkezője.
Ne gondoljátok már azt hogy attól hogy ide jöttek most ők eldobták a hitüket, "kultúrájukat", mentalitásukat! Azok amiket itt elkövetnek náluk teljesen normális dolgok. Attól hogy odébb mentek x ezer km-t még nem lettek európaiak. Egy olyan társadalomból jöttek ahol még az egyház és az àllamiság sem vált ketté, ez Európában több száz éve megtörtént!
A màsik pedig hogy ők egy törvényt ismernek: az Iszlámot. Az európai törvényeket nem ismerik el. Ezekre a dolgokra nem ártott volna gondolni a fene nagy "wilkommen"-ezés előtt.
# 7/9 Időpont ma 21:59
Ez mind szép és jó, és még egyet is értünk. De akkor nem értem a kérdést. A normális bevándorló mellett kiállnak, a nem normálisat meg elítélik. Pont mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!