Miért éltetik sokan Orbánt, hogy kizavarta a menekülteket?
Figyelt kérdés
Az én készülékemben van a hiba, mert én azt láttam, hogy tüntetnek, sőt gyalog nekiindulnak, csakhogy minél előbb eltünjenek innen.Most meg hősnek kiáltják ki Orbánt, miközben eszük ágában nem volt itt maradni.2016. jan. 25. 22:04
1/26 anonim válasza:
Majd elzárja az EU a pénzcsapot, akkor meg koppan a viktor.
2/26 anonim válasza:
A te készülékedben van a hiba. Nem az a lényeg, hogy nekiindulnak-e vagy sem, hanem az, hogy ha mi kötelességszerűen regisztráljuk őket, akkor az érvényes egyezmények értelmében a végén hozzánk fogják visszaküldeni őket.
3/26 anonim válasza:
Igazából én sem értem ezt a nagy imádatot.
Hónapokon keresztül ragasztgatták ki az araboknak a magyar nyelvű plakátaikat érdemi tettek helyett, azok meg a Keletiben rohadtak és nem akarták őket továbbengedni.
Én ezt nem nevezném sikernek.
4/26 anonim válasza:
"Majd elzárja az EU a pénzcsapot, akkor meg koppan a viktor."
Magyar ember leszarja az eut.
5/26 anonim válasza:
jaja, leszarja. nyilván. tudjuk, mi vagyunk azeu fő bevételi forrása, mert a multik csak talicskázzák ki a pénzt. miből épülnek az utak, meg a stadionjaitok? persze, a becsületes magyar vállalkozók befizetett adójából.... hogyne...
6/26 anonim válasza:
Az egész EU rajtunk élősködik.
Azért élnek jól a németek, hollandok, norvégok, mert ellopják a mi munkánk gyümölcsét, miközben ők meg csak talicskáznak!
7/26 anonim válasza:
így van, persze. az egész eu belőlünk él...
őőőő, egy vona hívőt tisztelhetek benned?
8/26 anonim válasza:
Nem zártuk el a határokat, hanem továbbálltak tőlünk. Eszük ágába se volt ide jönni...
9/26 A kérdező kommentje:
2. Remélem azzal tisztában vagy, hogy Orbánék azt nyilatkozták le, hogy ők a 90 százalékukat rendesen leregisztrálták. Úgyhogy ez az érv nem jó.
2016. jan. 25. 22:26
10/26 anonim válasza:
Valóban nem akartak itt maradni, de Merkel-mamátok megmondta, hogy a migránsok nem dönthetik el, hogy melyik EU-s tagállamban kapjanak menedékjogot, és hol éljenek. Azt is megmondta Merkel mamátok, hogy a menekülteket oda küldik vissza, ahol elsőnek regisztrálták őket, ami nagy valószínűség szerint Magyarország lenne (mivel a görögök magasról tojtak rá, igaz, egy bizonyos pont után mi is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!