1/12 anonim válasza:
Én egy menekültet sem engednék be akinek nincs érvényes útlevele és vízuma.
5/12 anonim válasza:
Kb annyira meggyőző mint Vona a kutyákkal
6/12 anonim válasza:
Első válaszolónak:
A következő urak kérnek bebocsátás a Kárpát-medencébe:
Álmos, Előd, Kend, Ond, Tas, Huba, Töhötöm és rokonságuk.
Gazdasági menekültek, útlevelük nincs.
7/12 anonim válasza:
"Első válaszolónak:
A következő urak kérnek bebocsátás a Kárpát-medencébe:
Álmos, Előd, Kend, Ond, Tas, Huba, Töhötöm és rokonságuk. "
És el is pusztultak az avarok. Én nem akarom hogy kipusztuljunk veled ellentétben...
8/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy a legtöbb nem azért jön ide, mert olyan rossz neki odahaza, éhezik, meg háborúk, stb, hanem mert látják, hogy itt sok pénzt lehet keresni és az EU úgyse engedi mindet visszaküldeni, ezért elveszik mások munkahelyeit és simán vandálkodnak. A másik meg a terroristák, bár szerintem tőlük már nem kell félni, aki akart már rég bejutott az országba úgyis.
9/12 anonim válasza:
És akkor minden nap ott feküdjenek a szobában?
10/12 anonim válasza:
"Én nem akarom hogy kipusztuljunk veled ellentétben..."
Én nem személyeskedtem veled. Csak nem kell képmutatónak lennie a hatalomnak.
Nem azért nem engedjük, mert nem regisztrál, nem törvényes úton jön, hanem féltjük azt, amink van. Ez meg teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!