Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem akarnak sokan...

Miért nem akarnak sokan egységes Európát?

Figyelt kérdés
Egy olyan világban, ahol az USA és Kína is jelen van, elengedhetetlen, hogy összefogjunk velük szemben.
2015. dec. 13. 19:25
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
29%

Miért kell bárki ellen is összefogni? Pont hogy béke kéne.

De nem lesz "egységes" Európa még ilyen országok mint mi nem vagyunk képesek összefogni. Ha megnézed a saját hazánk széthúzó, rosszindulatú. Van egy ügy amiben össze tudunk fogni? Nem láttam még rá példát. Arról nem beszélve hogyan legyen egységes Európa mikor szinte minden állam utálja a szomszédait...

2015. dec. 13. 19:31
 2/31 anonim ***** válasza:
86%

Azért, mert akkora a Merkel meg Juncker félék még több hatalmat kapnának.

Aztán, akkor nem csak a hamburgiak meg a párizsiak kelnének a müezzinre, hanem a győriek is.

2015. dec. 13. 19:33
 3/31 anonim ***** válasza:

én akarnám az egységes európát de nem ezzel a vezetési taktikával

Ezek olyanok mint a bárányok körülbelül, fogalmuk sincs a keleti rosszindulatról

Talán most kezdik el kapizsgálni a migránsokkal,hogy ezek a finom módszerek semmit nem érnek a keletiekkel szemben

Az USÁval nincs gondom, hacsaknem az amerikaiak folyamatos akcióigényét nézzük,

Nagyobb gondnak tartom az oroszokat (Kinát is talán mivel ugyanolyan komcsik) akik az anyjukat is eladják kábé és feltálalják az egész balkánt

2015. dec. 13. 19:34
 4/31 A kérdező kommentje:

Hiába akarsz békét, amikor minden nagyhatalomnak az az érdeke, hogy még nagyobb legyen. Ha nincs ellenállás, akkor a kínaiak és az amerikaiak felvásárolják Európát. Ezt szeretnéd?

Az pedig, hogy szerinted mindenki utálja a másikat, szerintem egyáltalán nem a valóság. Szerintem a többségnek abszolút semmi baja nincs a szomszédos országokkal, nálunk is csak pár elvetemült románozik és szlovákozik folyton.

Egy kis propagandával simán el lehetne intézni, hogy tiszteljék egymást az európai népek.

2015. dec. 13. 19:35
 5/31 A kérdező kommentje:

Egy szóval nem mondta senki, hogy az őáltaluk képviselt ideológia zászlaja alatt egységesedne Európa.

2015. dec. 13. 19:36
 6/31 A kérdező kommentje:

Igen, a birka mentalitáson mindenképpen változtatni kell.

Egyetértek veled a többiben is.

2015. dec. 13. 19:37
 7/31 anonim ***** válasza:
71%
Miért nem lehet felfogni, hogy az Egyesült Európai Államok létrejötte egyenesen nyílt amerikai gyarmatosítás (Új Világrend) lenne?
2015. dec. 13. 19:39
 8/31 anonim ***** válasza:
De megnyugtatlak a Kalergi terv nagyon jól halad, nem kell már sokat várnod.... A Páneurópa létrejöttével lesz aztán majd igazi pofára esés....
2015. dec. 13. 19:50
 9/31 A kérdező kommentje:

#7-8

Kifejtenéd, hogy miről beszélsz?

Európa országai akkor válnak USA-gyarmatokká, ha nem fognak össze. Ha megvan az összefogás, akkor nem tudnak minket kikezdeni.

Szerinted ha egymásnak esik két 10 fős társaság, akkor hogy van nagyobb esélyük a győzelemre, ha az egyik csapat külön-külön küld 1-1 embert a 10 ellen vagy akkor, ha egyszerre harcolnak?

Ez a Kalergi-terv meg a tököm sem tudja, hogy mi, szóval ne köss engem össze a baromságaiddal, mert lehet, hogy fogalmad sincs arról, hogy én miben hiszek és miben nem.

2015. dec. 13. 20:05
 10/31 anonim ***** válasza:

"Ez a Kalergi-terv meg a tököm sem tudja, hogy mi, szóval ne köss engem össze a baromságaiddal, mert lehet, hogy fogalmad sincs arról, hogy én miben hiszek és miben nem."

Jobbos, vagy balos vagy?

2015. dec. 13. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!