Miért nem akarnak sokan egységes Európát?
Röviden az említett Kalergi műből:
"Kalergi elsőként szükségesnek tartotta, hogy az európai nemzeteket fosszák meg önrendelkezési joguktól. A későbbiekben ezen nemzetek gyökeres átalakítását tűzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén. Kalergi egy feketékből, ázsiaiakból, és fehérekből álló új, homogenizált keveréknépesség létrehozását akarta.
A nemzetközi szabadkőművesség frontembere szerint a jövő embere tehát kevertfajú lesz. A mai kor faji csoportjai és társadalmi osztályai fokozatosan eltűnnek. Az eurázsiai-negroid fajé a jövő, amely leginkább az ősi egyiptomiakra hasonlít. Ez a keverék faj váltja fel a népek és egyének sokféleségét.
Kalergi megfogalmazza véleményét az új uralkodórétegről is. Azt állítja, hogy Európa hosszú évszázadok alatt a júdaizmus elpusztítása helyett valójában kiművelte és erőssé tette a zsidó népet. Ily módon alkalmassá tette arra, hogy a zsidókból jöjjön létre a jövő társadalmának az elitje. A gettókból kiszabadult nép vált Európa új szellemi arisztokráciájává. A hagyományos európai feudális arisztokráciát végleg szétzúzta a zsidó emancipáció."
"De annak örülnél, ha lenne egy erős EU, ami közös erővel megállítja az illegális bevándorlást, igaz?
Meg az sem lenne utolsó, ha Románia és Szlovákia sem válna nemzetállammá, mi?"
Nem értesz te semmit.... "Erős EU ami közös erővel megállítja az illegális bevándorlást" - hol élsz te?
"A hozzád hasonlók nagynemzeti államokat akarnak Európába, hogy újra háború törjön ki közöttük és Európa legyengüljön, ami jót fog tenni a többi nagyhatalomnak, akik gyarmatosítják majd a kontinenst.
Csak szólok, drága barátom, hogy a tervetek nem fog sikerülni, mert az értelmes emberek meg fogják akadályozni ezt a baromságot. Akár tetszik nektek, akár nem. :)"
Senki sem akar háborút, de inkább megtartanánk a függetlenségünket, mint hogy elmebeteg Merkel félékre bízzuk az országunkat.....
Ja, szóval Drábik János jól megmondja, hogy Kalergi mit írt le a könyvében és akkor az már úgy is van. Értem. :)
Sehol egy idézet, sehol az állítás bizonyítása. Ez így körülbelül olyan, mint amikor valaki utálja Hitlert és akkor szerinte a Mein Kampf minden második mondata arról szól, hogyan lesznek kibelezve és ledarálva a zsidók.
"Senki sem akar háborút, de inkább megtartanánk a függetlenségünket, mint hogy elmebeteg Merkel félékre bízzuk az országunkat....."
Nem, persze, hogy nem akartok. A nacionalisták soha nem akartak háborút. :D
Az a szűklátókörűség pedig, amivel fennen hirdeted, hogy vagy 100%-ig független marad mindenki és megy a saját feje után, vagy pedig a gonosz merkelek kicsinálnak minket, enyhén szólva is súlyos begyepesedettségre vall.
Nem értem, hogy abban a csöpp agyatokban miért vezetik az egységes Európát mindenáron liberálisok. Mondd már meg, hogy miért?
Tudom, hogy a nyamvadt híroldalaitok ezzel tömik tele az elméteket, de ennyire nem tudtok önállóan gondolkodni, hogy az ábécé 44 betűjéből csak az A-t és a B-t vagytok képesek megjegyezni?
"Nem értem, hogy abban a csöpp agyatokban miért vezetik az egységes Európát mindenáron liberálisok. Mondd már meg, hogy miért?
Tudom, hogy a nyamvadt híroldalaitok ezzel tömik tele az elméteket" -döntsd már el hogy hova tartozol most te elvileg nem libsi EU-t akarsz, de a nemzeti oldalt is elítéled, komolyan nem értem..... A globális elképzeléseket mindig a baloldal (libsik) támogatták, szerinted kik vezetnék ezt az egyesült államokat? Ne legyél már ilyen naiv.....
Hiába olvastam el a cikket, amit linkeltél, egy darab idézet nincs benne Kalergi könyvéből, hogy ő mennyire gyűlöli a fehéreket és ezért el kell pusztítani a fehér Európát.
Elég nagy baj, hogy a kettőn kívül nem látsz mást. Pontosan erről beszéltem az előbb. Csak A és B van nálad. Semmi önálló gondolat.
Egyébként, mint már mondtam, az egységes Európában hiszek, az európai felsőbbrendűségben, ahol nálam sem férnek meg a buckalakók. De nem támogatom, hogy az európaiak utálják egymást, mert az egyik mondjuk magyar, a másik meg román, mert ez baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!