Belerúgok a kerékpárúton parkoló kocsikba, miért tartanak sokan engem bunkónak?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 15:01
1/41 anonim válasza:
Szived joga, de ha ott ahol nincs bicikli út ne tartsd fel a forgalmat meg ne siránkozz ha leszorítanak.
2/41 anonim válasza:
Megértem a gondod csak ezt nem így kellene elintézni.
3/41 anonim válasza:
Majd jól pofán vág valamelyik autó tulaja akkor ne lepődj meg.
4/41 anonim válasza:
Mert az rongálás, ha elkapnak, akkor azon kívül, hogy jól elvernek, még a rendőr is megbüntet.
5/41 A kérdező kommentje:
Nem kell a kerékpárúton parkolni és akkor nem lesz ilyen probléma.
2015. márc. 17. 15:13
6/41 bithorlo válasza:
Akkor fotó rendszámmal, pozícióval, pontos hellyel, időbe és lehet a feljelentés. NE RONGÁLJ!
7/41 anonim válasza:
Én is bringás vagyok, és szerintem egy suttyó vagy. Nyilván te sem örülnél, ha az összes szabálytalankodó biciklist lerúgnák a többiek azzal, hogy nem kellett volna átmenni a piroson, nem kellett volna járdán bringázni, nem kellett volna bemenni szemből az egyirányúba. Szuper jó kis világban élnénk, ha mindenki azonnal rúgna, amint valami szabálytalanságot észlel.
9/41 anonim válasza:
Nálatok bringásoknál pofátlanabb népség nem nagyon van.Össze-vissza mentek mint a hülyék a kreszről fogalmatok nincs,ha meg alám tekersz akkor még engem hurcolnak meg.Tisztelet annak a kevés kivételnek!
10/41 anonim válasza:
Akkor ez a poszt neked való, meríts belőle ötleteket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!