Sokan utálják a szomszédjukat?
Én két szomszédot is utálok mert olyan full parasztok hogy földet lehetne a fejükkel szántani. Sokszor még pofán is verném öket!!
Rajtam kivül vannak még igy ezzel a dologgal?
Nézd,ezt próbálom apámnak is elmagyarázni,nem jó,ha rossz viszonyban van az ember a szomszédokkal,ő hadban áll a fél utcával,szerinte mindenki sekkfei,és paractok,meg bunkók.
Énarra törekszem,bárhol is lakok,hogy jóban legyek a szomszédokkal,még panelban is,mert abból eddig még nem volt bajom,de ha utálnak,kismillióképpen kibasshatnak az emberrel,legyen szó eng. nélküli ép.-ről,vagy csak egy kis zene miatti rendőrlátogatásról.
Persze mindenki úgy viselkedik a szomszédokkal,ahogy csak akar,de jobb a békesség.
3- mas én nem hagyom hogy elfajuljanak a dolgok csak egyszerüen
azt hiszi az egyik szomszéd hogy itt a világ legfasz**bb csávoja
meg olyan k*cs*g módon nézeget de lesz*rom a pof*ját.
A másik szomszéd meg egy r*hadt öregasszony de azzal nem álok le vitázni annak anyukám adott a p*fájába de megérdemelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!