Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Sokan utálják a szomszédjukat?

Sokan utálják a szomszédjukat?

Figyelt kérdés

Én két szomszédot is utálok mert olyan full parasztok hogy földet lehetne a fejükkel szántani. Sokszor még pofán is verném öket!!

Rajtam kivül vannak még igy ezzel a dologgal?

2014. jún. 28. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Minket 5, az az öt szomszéddal áldott meg a Jó Isten a nagy és hosszúkás telkünknek köszönhetően. Ebből minimum az egyiknek azt kívánnám ,hogy süketüljön meg és vakuljon meg, egy másiknak csak azt, hogy sikerüljön végre elköltözniük. A harmadiknak azt, hogy álljon be úgy a nyaka, hogy csak a saját telke felé tudja fordítani a fejét. A másik kettő maradhat, egye fene. Most biztos jönnek majd az érem másik oldalával és egyéb ismeretlenben kioktatós dumákkal a részleteket nem ismerve, de csak a kérdésre válaszoltam és nem kívánom kiadni a konkrét okát az utálatomnak.
2014. jún. 28. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Nézd,ezt próbálom apámnak is elmagyarázni,nem jó,ha rossz viszonyban van az ember a szomszédokkal,ő hadban áll a fél utcával,szerinte mindenki sekkfei,és paractok,meg bunkók.

Énarra törekszem,bárhol is lakok,hogy jóban legyek a szomszédokkal,még panelban is,mert abból eddig még nem volt bajom,de ha utálnak,kismillióképpen kibasshatnak az emberrel,legyen szó eng. nélküli ép.-ről,vagy csak egy kis zene miatti rendőrlátogatásról.

Persze mindenki úgy viselkedik a szomszédokkal,ahogy csak akar,de jobb a békesség.

2014. jún. 28. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
1. voltam. Nem írta sem a kérdező, sem én, hogy hadakozunk velük. Ők próbálnak ártani nekünk, mi meg mindent benyelünk épp a veszekedések elkerülése végett.
2014. jún. 28. 13:02
 4/6 A kérdező kommentje:

3- mas én nem hagyom hogy elfajuljanak a dolgok csak egyszerüen

azt hiszi az egyik szomszéd hogy itt a világ legfasz**bb csávoja

meg olyan k*cs*g módon nézeget de lesz*rom a pof*ját.

A másik szomszéd meg egy r*hadt öregasszony de azzal nem álok le vitázni annak anyukám adott a p*fájába de megérdemelte.

2014. jún. 28. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én csak egyet, aki ráadásul 2 emelettel alattunk lakik, viszont szerencsétlenségemre ők a garázsszomszédaink. Egy sokgyerekes családról van szó, akik kb. havonta nyitják ránk a saját ütött-kopott szarjuknak az ajtaját, plusz az asszony nem képes úgy beállni, hogy elég helyet hagyjon nekünk... ajh, elég bosszantó, mikor egyik oldalon a fal, a másikon ezek a hülyék, nekünk meg lapjával kell kinyomakodnunk a kocsiból és biztosra tudom, hogy ők majd nem fognak óvatoskodni és megint be fogják horpasztani az ajtómat, amin egyetlen karcolás sincs azokon kívül, amiket ők csinálnak :/ Ugyanők rendszeresen szétszórják a szemetüket a folyosón, csapkodják az ajtajukat és nemritkán éjfélkor üvöltöznek nyitott ablaknál. A többi 8 szomszédunk szerencsére kultúrember, semmi baj nincs egyikükkel sem, csak ezek viselkednek vadállat módjára.
2014. jún. 28. 14:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak össze teszem a kezem , hogy a szomszédjaim tíz százaléka nekem emészthetetlen hulladék , csak ez a hatalmas szám ne emelkedjen :D
2014. jún. 29. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!