Belerúgok a kerékpárúton parkoló kocsikba, miért tartanak sokan engem bunkónak?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 15:01
21/41 anonim válasza:
A kérdező mindenkibe belerúg XD
Elképzelem milyen agresszív kisebbségi komplexusos ember lehet itt a másik oldalt XD
Jó dolog a rugdosódás, de néha a gondolkozás is jó mellé :)
22/41 anonim válasza:
Hát ember ha az én kocsimat rugdosnád, én meg lehet utánnad mennék és úgy megvágnálak hogy leszédülnél a tetves biciklirõl.
23/41 A kérdező kommentje:
Igazságot szolgáltatok.
2015. márc. 18. 10:09
24/41 anonim válasza:
"Igazságot szolgáltatok."
Ez még szemet szemért alapon sem igazság, mert az illető nem rongálta a te tulajdonodat, te meg épp ezt csinálod. Szemet szemért igazságszolgáltatás az az lenne, ha te is hasonló módon akadályoznád az ő közlekedését. Mondom ezt úgy, hogy egyébként az önbíráskodással szemet szemért alapon sem értek egyet.
25/41 A kérdező kommentje:
Ha nem áll tilosban úgy hogy közben másokat akadályoz akkor semmi probléma nincs.
2015. márc. 18. 13:05
26/41 anonim válasza:
Nah az ilyenek miatt utálnak engem is, mint normál biciklist... idióta vagy.
27/41 A kérdező kommentje:
Mert kerékpárútra állni normális??
2015. márc. 18. 16:47
28/41 anonim válasza:
Ja, csak ha nem tűnt még volna fel, 1000 emberből 999 nem üt-rúg, ha úgy véli, hogy valami nem normális. Azt az egyet, aki üt-rúg, szokták a többiek közveszélyes bolondnak tartani. Akkor is, ha történetesen igaza van.
29/41 anonim válasza:
Igazságot szolgáltatsz?
Igen a saját igazságodat. Ha ez így megy akkor aki ezért majd nagyon megver szintén csak igazságot fog szolgáltatni. Hogy lehet valaki ilyen hülye?
30/41 A kérdező kommentje:
Mennyi bűnöző párti van itt...
2015. márc. 19. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!