Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Belerúgok a kerékpárúton...

Belerúgok a kerékpárúton parkoló kocsikba, miért tartanak sokan engem bunkónak?

Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 15:01
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
62%

1:

Miért? Ahol nincs bicikli út, ott nem tilos kerékpárral közlekedni, kerékpárútra parkolni viszont tilos. A tett is tök más kategória, bár mindkettő elítélendő, de belerúgni egy autóba, az legfeljebb garázdaság, leszorítani egy kerékpárost viszont szándékos veszélyeztetés.

2015. márc. 17. 15:19
 12/41 anonim ***** válasza:
94%
Hozzáteszem, az önbíráskodás semmilyen formában sem elfogadható, úgyhogy kérdező, igen, bunkó vagy.
2015. márc. 17. 15:20
 13/41 anonim ***** válasza:
94%
Ja, és az, hogy az az autós is bunkó volt, aki a kerékpárútra parkolt, nem változtat azon semmit, hogy bunkó vagy.
2015. márc. 17. 15:20
 14/41 anonim ***** válasza:
98%
Te sem vagy jobb azoknál a suttyóknál...
2015. márc. 17. 15:28
 15/41 anonim ***** válasza:
89%

Nem bunkó vagy hanem segg buta. Ez amit te csinálsz az az egyéni igazságérzeteden alapuló önbíráskodás. Csak simán képzeld el fordítva. Letámasztod valahova a biciklit vagy kikötöd ha annyi eszed van. Valaki jön arra akinek ez nem tetszik és kivágja a gumikat. Így is jogos lenne? Vagy képzeld el hogy egyszer bármit szabálytalankodsz, mondjuk átmész a piroson. És akkor aki látta mindenki utánad futna hogy egyszer pofán vágjon. Majdnem ugyanaz a kettő, de így már nem tetszik mi? Hagyd ezt a rendőrre mostanában úgy is szeretnek büntetgetni.

Tudom és igenis bunkóság a kerékpárútra parkolni, de más cuccát megrongálni még jobban. Ezt nem lehet jobban elmagyarázni, vagy megérted ebből magadtól vagy nem tudom vagy majd egyszer látja a tulaj nagyon megver és akkor abból megérted.

2015. márc. 17. 15:47
 16/41 A kérdező kommentje:

"Akkor fotó rendszámmal, pozícióval, pontos hellyel, időbe és lehet a feljelentés. NE RONGÁLJ!"

Eleinte ezzel próbálkoztam, de a rendőrség semmit nem lépett.

2015. márc. 17. 15:51
 17/41 anonim ***** válasza:
93%

Én például még sohasem láttam, hogy gyalogátkelőhelyen egyetlen egy bringás is leszállt volna a kerékpárról, inkább kivágnak az autós elé, úgy, hogy körbe se néznek, csak mennek mint a vakegér.

Sőt, ha kerékpárút is van az út mentém, ti akkor is az autók közt bóklásztok. Ennyi erővel a kerékpárosok 90 %-át le lehetne rúgni a bringáról. (Mindezt úgy írom, hogy én is szoktam néha biciklizni)

2015. márc. 17. 17:16
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Én meg folyton biciklizek, és egyetértek a 17-essel.

A kérdező meg, ha már rúgdosni akar, miért nem azokba a kocsikba rúg bele, akik leszorítják a bringásokat? Ilyenek is vannak nem kevesen, és ezek az ember életét veszélyeztetik. A bringaúton parkolás meg teljesen mindennapi suttyóság, a járdára is felparkolnak naponta százezren olyan helyeken is, ahol nem lenne szabad.

2015. márc. 17. 17:21
 19/41 A kérdező kommentje:
Azokba is belekötök akik bevágnak elém. Amúgy az autós elé kivágó biciklis is életveszélyes, azokat is lehetne rugdosni.
2015. márc. 17. 19:52
 20/41 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, akkor itt nem a közlekedők jelentik a problémát, hanem az, hogy te valami súlyosabb pszichés betegségben szenvedsz.
2015. márc. 17. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!