Ti zavarónak tartjátok, ha valaki a metrón vagy bármelyik tömegközlekedési eszközön eszik?
Engem nem.
"Elöször is fél órát-órát mindenki kibír evés nélkül. "
De mintha a fél óra után lenne rá alkalma. Pl. lehet, hogy 4 eszközzel megy, átszáll ide-oda, fél órát buszozik, leszáll, és akkor mi van? Akkor meg azért bunkó, mert az utcán eszik.
Most olvasom a válaszotokat! Köszönöm őket! Nem tudom miért lett a bagázs 90%a lenullázva, szerintem joga van mindenki ek azt gondolnia, amit gondol és meg kell értenünk, hogy a véleménye eltér a mienktől.
Engem nem zavar, ha eszik valaki a metrón, buszon, stb. Sőt! Sokszor van, hogy otthon és munkahely között ott tudok csakegreggelizni. Persze nem pizza meg ilyeneket; kel, csipsz, csoki vagy vmi ilyesmit, igyekszem kultúráltan enni.
De az se zavar, ha valaki mekis kaját , pizzát , kfc csirkét vagy hasonlót eszik; más, hogy én ilyeneket nem tudnék tömegközlekedési eszközökön enni :)
Engem jobban zavar pl a tömegközlekedési eszközökön cigiző, söröző, obégató, orrot túró ember, mint az, aki az éhségét csillapitja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!