Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti zavarónak tartjátok, ha...

Ti zavarónak tartjátok, ha valaki a metrón vagy bármelyik tömegközlekedési eszközön eszik?

Figyelt kérdés
Ételt

2016. márc. 9. 14:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Engem nem.

"Elöször is fél órát-órát mindenki kibír evés nélkül. "

De mintha a fél óra után lenne rá alkalma. Pl. lehet, hogy 4 eszközzel megy, átszáll ide-oda, fél órát buszozik, leszáll, és akkor mi van? Akkor meg azért bunkó, mert az utcán eszik.

2016. márc. 9. 21:19
 22/29 anonim ***** válasza:
Megjegyzem: erős szagú ételeket valóban nem illik. de normális szendvics szerintem nem gáz.
2016. márc. 9. 21:20
 23/29 A kérdező kommentje:

Most olvasom a válaszotokat! Köszönöm őket! Nem tudom miért lett a bagázs 90%a lenullázva, szerintem joga van mindenki ek azt gondolnia, amit gondol és meg kell értenünk, hogy a véleménye eltér a mienktől.

Engem nem zavar, ha eszik valaki a metrón, buszon, stb. Sőt! Sokszor van, hogy otthon és munkahely között ott tudok csakegreggelizni. Persze nem pizza meg ilyeneket; kel, csipsz, csoki vagy vmi ilyesmit, igyekszem kultúráltan enni.

De az se zavar, ha valaki mekis kaját , pizzát , kfc csirkét vagy hasonlót eszik; más, hogy én ilyeneket nem tudnék tömegközlekedési eszközökön enni :)

Engem jobban zavar pl a tömegközlekedési eszközökön cigiző, söröző, obégató, orrot túró ember, mint az, aki az éhségét csillapitja.

2016. márc. 9. 23:36
 24/29 anonim ***** válasza:
Jah, én se szeretem, s az a durva hogy akik esznek azok semmi kellemetlent nem éreznek, vagy eszükbe nem jutna hogy másokat zavarhat, szinte mintha otthon lennének. Metrón is kintvan az a tábla áthúzva rajzon hogy étellel tilos, de ehhez képest amit látni, tiszta röhej.. Ha meg szólna az ember érte akkor felháborodás van hogy hogy képzelte hogy beleszól..
2016. márc. 10. 00:15
 25/29 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy semmit nem érez? Én rendszeresen szégyellem, mégis muszáj ott ennem. Honnan tudod, mire gondol közben?
2016. márc. 10. 11:00
 26/29 anonim ***** válasza:
Én alapvetően nem, de attól is függ, milyen ételt. Fornetti, normális szendvics nem zavar. Az már inkább, amikor a szagos főtt kaját felviszik, a pizzától meg a hamburgertől kezdve az otthoni párolt káposztáig meg a gyrosig... az gyomorforgató, főleg másik izzadtságszagával keveredve.
2016. márc. 10. 14:26
 27/29 anonim ***** válasza:
Nálunk tilos a tömegközlekedési eszközökön enni, úgyhogy nem is nagyon szoktam embereket enni látni a buszon. De igazából, ha látom is, engem nem zavar. Ha éhes, hát had egyen! Csak tegye ezt kulturáltan, és ne morzsázza össze a járművel és ne dobálja el az étel csomagolását!
2016. márc. 10. 16:37
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem zavar, ha kultúráltan eszik. Egyébként néha én is szoktam. Múltkor nagyon éhes voltam, egész délelőtt múzeumban voltunk az osztállyal, hazafelé menet meg már rosszul voltam az éhségtől. Abban a helyzetben pont nem érdekelt, hogy kit zavar, hogy eszek. Ha elájultam volna, meg az lett volna a baj, egy müzliszelet ne fájjon senkinek. Persze ha valaki a pörköltet kanalazgatja, akkor én is furán nézek, de ha nem ken össze vele és nincs gyomorforgató szag, akkor tegye.
2016. márc. 10. 20:59
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. márc. 31. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!