Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik intelligensnek tartjátok...

Akik intelligensnek tartjátok magatokat! Mi alapján gondoljátok ezt?

Figyelt kérdés
2016. febr. 10. 20:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Relatív.Kihez képest?
2016. febr. 10. 20:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően nem tartom magam annak.

De mikor meglátom hogy milyen "egyszerű" emberek vannak, ráadásul nincsenek is kevesen, akkor azért elgondolkozom hogy olyan rosszul nem is állok.

2016. febr. 10. 20:44
 3/14 anonim ***** válasza:
51%

Hogyha 10-es skálán kéne pontoznom magam, 7 pontot adnék.

Hogy miért? Mert megtudom fogalmazni a szöveget, és ha választ adok valakinek, azt meg is indoklom, esetleg hosszabban kifejtem. De van, aki pár szót idegépel, közben az is hülyeség, na azok az én szememben nem intelligensek.

2016. febr. 10. 20:53
 4/14 A kérdező kommentje:

1.: Azt mondtam, aki annak tartja magát.

Köszönöm a válaszokat.

2016. febr. 10. 20:55
 5/14 anonim ***** válasza:

Mert évfolyam toplistában vagyok, és a mensa teszten hajszálnyi hiányzott, hogy bekerüljek hozzájuk.

De olykor pofára is esem, amiért túlértékelem magam.

2016. febr. 10. 20:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Érez az ember néha valamit. S csak számít az is, hogy IQ teszten az jött ki, hogy >168, még ha állítólag nem is olyan megbízhatóak a tesztek. Azért csak nem vagyok hülye. Az iskoláimat is elvégeztem kevés tanulással, határozottan értelmesen tudok gondolkodni, főleg egyesekhez képest... Nem vagyok egy géniusz és még tompa is tud lenni az agyam bizonyos helyzetekben (sajna hat rám az idő, az alvásmennyiség és sokminden, mintha jobban tenné, mint sokakra, elég zavaró tud lenni), de ha van valami engem érdeklő téma, akkor azért úgy tűnik, nem vagyok nagyon elveszett. Ilyesmi.

A humorérzékem is igen fejlett, ahhoz is kell intelligencia :D

Általában lejönnek a dolgok (poén, szarkazmus, miegymás), gyakrabban, mint az átlagnak... Na, ezekből tűnik úgy.

Néha hasznos és kellemes, sajna az élet sikerességéhez közel sem elég.

2016. febr. 10. 20:56
 7/14 anonim ***** válasza:
51%

Jaj bocs, >155. Azt hiszem. Vagy meddig mér a Mensa teszt elvileg? 155, igen.

Van 148-155 sáv, ez volt a páromé, nekem pedig >155.

Mea culpa, számokban extrém rossz a memóriám.

2016. febr. 10. 20:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ok.

Az alapján hogy megkérdeztem: "mihez képest?"

2016. febr. 10. 20:59
 9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, ne hidd, hogy nem értelek, csak én most kifejezetten azt szerettem volna, hogy ti definiáljátok, ne én.
2016. febr. 10. 21:09
 10/14 anonim ***** válasza:

"Vagy meddig mér a Mensa teszt elvileg?"

Ameddig akar, a szórás határozza meg, hogy akár a 200-as IQ szám is jó-e vagy rossz. Egy tizenötös szóráson én 125-129 közötti eredményt produkáltam, ami az emberek 95%-a felett van az adataik szerint. Én pont nem kerültem közéjük, mert csak 98% felett van náluk "felvétel". Remélem segítettem.

2016. febr. 10. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!