Mit gondoltok a beszédhibás, dadogó emberekről? Lenézitek őket, netán bolondnak tartjátok?
Figyelt kérdés
2016. jan. 18. 20:44
2/14 anonim válasza:
A selypes embereknél mindig azt várom, hogy mikor mennek már el logopédushoz.
3/14 anonim válasza:
Nem izgat amúgy, mindig attól félek nehogy azt higgye hogy zavar, szóval próbálok úgy tenni mintha nem dadogna. Nem gáz szerintem
4/14 anonim válasza:
Semmit, nem nézem le őket és végképp nem tartom őket bolondnak. Miért lennének azok?
Könnyen lehet, hogy valamilyen trauma miatt alakult ki, inkább azt az embert kell lenézni, aki az ilyet megveti.
Egyik barátnőm párja ilyen, néha dadog, ha hosszabb szöveget mond el, de már megszoktuk és fel sem tűnik sokszor.
Egyébként meg tök rendes ember.
5/14 anonim válasza:
Igazából nincs közelebbről ilyen ismerősöm, de dehogy nézném le. Nekem is megvan a magam baja, neki is megvan a maga baja, mindannyiunknak megvan a maga baja, emberek vagyunk, aztán kész. Sőt, sokan még úgy lennénk vele, hogy na legalább ő nem énrajtam fogja keresni a csomót, mint az ilyen észosztó mintaemberek. Jó, hát ettől függetlenül biztos lennének fura és nehézkes helyzetei a kommunikációnak, de hát ez van, ez nem probléma, és pláne nem bolondság.
6/14 anonim válasza:
Haverom néha bedadog ha gyorsan akar mondani valamit, az esetek többségében viccet csinál belőle szóval jól elszórakoztat minket :) (nem rajta nevetünk hanem vele, ő poénnak fogja fel így nincs benne semmi kínos ha nevetünk mert tudja hogy azért nevetünk mert kifigurázza saját magát) de am ha nem csinál poént belőle akk meg nem foglalkozunk vele, nem zavar minket, mert am értelmes ember :) de van olyan ismerősöm aki ennél sokkal durvábban dadog viszont nagy az arca.. nem a dadogása miatt nem kedvelem hanem mert egy f4sz :D
7/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem.Szerintem ez nem probléma.
8/14 anonim válasza:
Semmit nem gondolok róluk. Van, ami idegesít, de úgysem tudok vele mit kezdeni, pl. a Verebes féle szuszogó, röfögő, hortyogó beszéd.
9/14 anonim válasza:
Van ilyen baratom es nagyon jofej. Szoval nincs semmi bajom az ilyen emberekkel...
10/14 A kérdező kommentje:
Iazából egyik ismerősömről lenne szó, munkára se veszik fel, mert amikor telefonálni kellene, saját nevét nem tudja kimondani, amazok meg köszönik szépen s leteszik a kagylót.. De a személyes állásinterjúnál sincs túl nagy siker...
2016. jan. 19. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!