Ti zavarónak tartjátok, ha valaki a metrón vagy bármelyik tömegközlekedési eszközön eszik?
Mondjuk hosszabb úton ez is olyan hogy lehet zavaró, de érthető hogy nem is akar a másik éhen pusztulni.
Nekem is volt hogy hirtelen kellett utazni, És háztól házig 5-6 óra az út, hát annyit azért nem bírok ki evés nélkül. Ráadásul kekszekkel, csokikkal nem lakok jól, a pogácsák többsége meg nagyon morzsál.
De volt hogy rántott húst vittem sült krumplival és azt ettem. Most ha úgy nézzük mások meg simán söröznek, óbégatnak, vagy épp a gyerekük vergődik az egész úton, úgyhogy szerintem az evés a legkisebb probléma.
ha valaki megeszik egy kiflit, vagy kakaós csigát, az nem zavar. De silány minőségü aluljárós pizzákat, gyros-okat udvariatlanság enni, hisz ezek illatára korántsem biztos, hogy kíváncsi más, ráadásul a gyros még folyik is.
A budapesti főpályaudvarokról indulók közül sokan esznek a vonaton mekis kaját, hisz az a leggyorsabb, (okosan vásárolva) a legolcsóbb étkezési lehetőség a környéken - viszont ez esetben nem mindegy, hogy hol ül az illető.. Egy tömött fülkében, vagy ha az ő üléspárján más is ül, akkor udvariatlanságnak tartom. Ám, ha pl. egyedül ül, akkor nem.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!