Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti zavarónak tartjátok, ha...

Ti zavarónak tartjátok, ha valaki a metrón vagy bármelyik tömegközlekedési eszközön eszik?

Figyelt kérdés
Ételt

2016. márc. 9. 14:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
15%
Nem zavar, engem az idióta okostelefozók sugárzása zavar.
2016. márc. 9. 14:38
 12/29 anonim ***** válasza:

Mondjuk hosszabb úton ez is olyan hogy lehet zavaró, de érthető hogy nem is akar a másik éhen pusztulni.

Nekem is volt hogy hirtelen kellett utazni, És háztól házig 5-6 óra az út, hát annyit azért nem bírok ki evés nélkül. Ráadásul kekszekkel, csokikkal nem lakok jól, a pogácsák többsége meg nagyon morzsál.

De volt hogy rántott húst vittem sült krumplival és azt ettem. Most ha úgy nézzük mások meg simán söröznek, óbégatnak, vagy épp a gyerekük vergődik az egész úton, úgyhogy szerintem az evés a legkisebb probléma.

2016. márc. 9. 14:38
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

ha valaki megeszik egy kiflit, vagy kakaós csigát, az nem zavar. De silány minőségü aluljárós pizzákat, gyros-okat udvariatlanság enni, hisz ezek illatára korántsem biztos, hogy kíváncsi más, ráadásul a gyros még folyik is.

A budapesti főpályaudvarokról indulók közül sokan esznek a vonaton mekis kaját, hisz az a leggyorsabb, (okosan vásárolva) a legolcsóbb étkezési lehetőség a környéken - viszont ez esetben nem mindegy, hogy hol ül az illető.. Egy tömött fülkében, vagy ha az ő üléspárján más is ül, akkor udvariatlanságnak tartom. Ám, ha pl. egyedül ül, akkor nem.

23f

2016. márc. 9. 14:40
 14/29 anonim ***** válasza:
Amugy nagyon kedves vagy, hogy a biztonság kedvéért odaírtad, hogy "Ételt."
2016. márc. 9. 14:41
 15/29 anonim ***** válasza:
Nem zavar.
2016. márc. 9. 15:01
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem zavar egyáltalàn. Viszont én sosem szoktam ( zavarban vagyok tőle, nem tudom miért)
2016. márc. 9. 15:26
 17/29 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel ha más eszik. Én is szoktam néha enni mert az utazási "holtidőt" pont ki lehet tölteni ezzel is. A reggeli kapkodásban nincs mindig idő enni,meg éppen ébredve nincs is hozzá kedv, ahová meg érkezem ott meg nem lehet enni ,szóval csak ez marad.
2016. márc. 9. 15:32
 18/29 anonim ***** válasza:
45%
Igen, ha épp éhes vagyok..
2016. márc. 9. 16:01
 19/29 anonim ***** válasza:
Abban az esetben igen, ha az ételt csámcsogva, böfögve, stb. módon eszi az illető, amúgy meg nem zavar. Esetleg arrébb lehet menni vagy ülni.
2016. márc. 9. 16:05
 20/29 Sunshinedoll ***** válasza:
43%
Nem zavar egyáltalán, de nem feltétlen tartom higiénikusnak pl. metrón.
2016. márc. 9. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!