Ti is számalmasnak tartjátok ha egy cuki csaj próbál "kemény" lenni?
Itt most nem verekedésre célzok hanem pl. mindenkinek beszól vagy próbál nagynak tűnni holott már mindenki tudja róla hogy csak egy "senki" <-- úgyértve hogy lúzer, kis cuki piccs.
Vagy próbál jófej lenni vagy megbántani valakit de nem akar neki összejönni mert eröltetett, esetleg nem illik hozzá ez a style. Tehát igazából magyarul: mi a véleményetek egy olyan lányról aki hamarabb lenne egy barbibaba vagy egy nyuszi, de kívülről egy swagyolo## rapper?
//lány vagyok és én is hip hop kedvelő tehát ezzel nem magamra akartam vonatkoztatni csak van egy pár ilyen ismerősöm :DD//
És normális válaszokat péeles :D
Nagyon tetszene. Pont azért mert alapból a személyisége cuki. Jófejnek tartanám, még akkor is ha csak velem keménykedne.
Azt szeretem ha egy emberben mindenből van valamennyi, és nem szélsőséges. Legyen kicsit bátor, kicsit félénk is, legyen kicsit okos de hülye is, kicsit flegma meg rendes is, ne minden szava káromkodás legyen de ő is beszéljen csúnyán, tudjon szót érteni a menőkkel meg lúzerekkel egyaránt, és még sorolhatnám.
Oké, felét nem értem a nagyon menő kérdésednek, de az ember nem úgy működik, hogy olyan a személyisége, ahogy kinéz. Ez nem egy amerikai film, hogy aki feketében jár, az halálváró Marilyn Manson, aki meg rózsaszínben, az pitsa.
Ha így látod a világot, buta vagy, de kb. 12-nek tippellek, így ez elnézhető.
(És bocsánatot kérek a normális 12 évesektől.)
1,2 ment a piros. 3# ment a zöld
Aztán az első kettő ne kérdezgesse miért pontoztam le mert odairt az aljára h NORMÁLIS VÁLASSZOKAT PLS;)))
Azt meg h majd kinövöm nm tartanám normális válassznak.:)
Jah és a nagyon menő 4#-es válasszoló:
Korra sosem következtethetsz ilyenkor mert nem adtam meg így lehetek 6-9-18 vagy 40 éves is -.- esetleg te lehet 12 vagy de én is megtippeltelek tessék. Így jobb?
A cuki miért lúzer, ő nagy tini bölcs.
Mit csinál az, aki yolo akar lenni?
Nem tudni beszélni magyar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!