Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is számalmasnak tartjátok...

Ti is számalmasnak tartjátok ha egy cuki csaj próbál "kemény" lenni?

Figyelt kérdés

Itt most nem verekedésre célzok hanem pl. mindenkinek beszól vagy próbál nagynak tűnni holott már mindenki tudja róla hogy csak egy "senki" <-- úgyértve hogy lúzer, kis cuki piccs.

Vagy próbál jófej lenni vagy megbántani valakit de nem akar neki összejönni mert eröltetett, esetleg nem illik hozzá ez a style. Tehát igazából magyarul: mi a véleményetek egy olyan lányról aki hamarabb lenne egy barbibaba vagy egy nyuszi, de kívülről egy swagyolo## rapper?

//lány vagyok és én is hip hop kedvelő tehát ezzel nem magamra akartam vonatkoztatni csak van egy pár ilyen ismerősöm :DD//

És normális válaszokat péeles :D

2016. febr. 23. 15:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
47%
Te is ilyen vagy, még sincs veled semmi bajom. Majd kinövöd. :)
2016. febr. 23. 16:09
 2/20 anonim ***** válasza:
31%
Jaja,majd kinövi....ennyi.
2016. febr. 23. 16:12
 3/20 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszene. Pont azért mert alapból a személyisége cuki. Jófejnek tartanám, még akkor is ha csak velem keménykedne.

Azt szeretem ha egy emberben mindenből van valamennyi, és nem szélsőséges. Legyen kicsit bátor, kicsit félénk is, legyen kicsit okos de hülye is, kicsit flegma meg rendes is, ne minden szava káromkodás legyen de ő is beszéljen csúnyán, tudjon szót érteni a menőkkel meg lúzerekkel egyaránt, és még sorolhatnám.

2016. febr. 23. 16:14
 4/20 anonim ***** válasza:
54%

Oké, felét nem értem a nagyon menő kérdésednek, de az ember nem úgy működik, hogy olyan a személyisége, ahogy kinéz. Ez nem egy amerikai film, hogy aki feketében jár, az halálváró Marilyn Manson, aki meg rózsaszínben, az pitsa.

Ha így látod a világot, buta vagy, de kb. 12-nek tippellek, így ez elnézhető.

(És bocsánatot kérek a normális 12 évesektől.)

2016. febr. 23. 16:46
 5/20 A kérdező kommentje:

1,2 ment a piros. 3# ment a zöld

Aztán az első kettő ne kérdezgesse miért pontoztam le mert odairt az aljára h NORMÁLIS VÁLASSZOKAT PLS;)))

Azt meg h majd kinövöm nm tartanám normális válassznak.:)

2016. febr. 23. 16:46
 6/20 A kérdező kommentje:
4#: te is szhánalom vagy:;)) kezdjük azzal hogy mitől lenne menő a kérdésem? Másodszor is ha nem értessz valamit kérdezzél és ne a hasadra üss holott az volt a kérdés hogy: gáznak tartjátok e az olyan csajokat/embereket akik próbálnak k.va yolok lenni de belülről egy cuki kis lúzer nyulak ezért nem jön be nekik ez a stil. Értelmes emberek kihaltal gyk-ról azt ma' kezdem eszrevenni;)
2016. febr. 23. 16:54
 7/20 A kérdező kommentje:

Jah és a nagyon menő 4#-es válasszoló:

Korra sosem következtethetsz ilyenkor mert nem adtam meg így lehetek 6-9-18 vagy 40 éves is -.- esetleg te lehet 12 vagy de én is megtippeltelek tessék. Így jobb?

2016. febr. 23. 16:59
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos, vicces. :D
2016. febr. 23. 17:03
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

A cuki miért lúzer, ő nagy tini bölcs.

Mit csinál az, aki yolo akar lenni?

Nem tudni beszélni magyar?

2016. febr. 23. 17:14
 10/20 anonim ***** válasza:
14-15 éves vagy.
2016. febr. 23. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!