Barátom haverjának van egy barátnője. Mindenki el van tőle ájulva es nem értem miért? Tovább lennt
Gratula a röntgen szemedhez h
igy tteon keresztul megallapitottad
h Jobb nő mint en:D
De utalom az ilyen éésztoszto f@@szagyerekeket
Hasonlitunk a lannyal amugymeg csak en nem maszok ra senkire es attol mert
eszembe jutott ez a tema nem ez jar
0-24be a fejembe
mert allitasod szerint irigykedek ra
akire en irigykedek az valoban 10es nő
es nem ràmenős senkire;)
Utolso hozzaszolo: na vegre egy intelligens valasz
azthittem mar csak ilyen billentyuharcos paraszt felfogasu elolenyek irogatnak csak
ugye milyen idegesito? Ugyanugy megkaptam h szep lanynak tartanak az emberek, es en nem ugy vivom ki ezt h nyomulok tehat nem vagyok feltekeny senkire.
csakhat a vér kijon egyes lanyokbol:)
Mert agyhalottak szeretnek ok nelkul csinalni dolgokat. Na most en kerdezek.
Miert vagy 1 tarsasagban ilyenekkel??
Miert nem mondod meg baratodnak, na haverkodjon semmirevalo emberekkel?
Miert redlektalsz olyan fogyatekosokra mint 1#, 2#, 4#????
Gondolkozz tobbet s alakitsd tobbet korulmenyeidet. Engem is sok minden zavar es teszek ellenuk vagy rajuk kerdezek. Kerdezd meg sok hulladektol miert jeloltek be.
Egyebkent kinezet szemelyisegfuggo. Mindenki tetszik valakiknek s nem tetszik mas valakiknek.. szemelyiseg s genek.
1. írástudatlan vagy
2. Amit leírtál, csak közvetlen a csaj, téged ez is zavar, mert nem te vagy a sztár a csapatba.
3. Az öltözködése is bánt téged, mert te vagy nem teheted meg, vagy ízléstelen vagy.
4.Hogy speedezik, ezzel is csak őt akarod sározni, holott a mai világba millióan vannak ilyen fiatalok, ez alapját akkor senki nem ember.
5. Nem játsza ő a fejét, csak képzeled bele a viselkedésébe, mert te már kimentél a divatból a társaságban! ÉS EZ ZAVAR TÉGED A LEGJOBBAN :D
Lepontozhattok, attól még a kérdező tisztában van a lelke mélyén, hogy tényleg csak féltékeny a csajra, ha bevallja, ha nem önmagának. :DD
Szimplán bántja az egódat, hogy nem tőled ájuldoznak el a srácok, függetlenül attól, hogy az a másik nő milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkezik.
De nyugodj meg, ez természetes dolog, a nők jellemzően gyűlölnek minden nőt magukon kívül, mert konkurencia:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!