Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Barátom haverjának van egy...

Barátom haverjának van egy barátnője. Mindenki el van tőle ájulva es nem értem miért? Tovább lennt

Figyelt kérdés
Tehát a csaj kívülről természetes, barna haj/szem jól oltozkodik, legújabb trendnek megfelelően , és en amit észrevettem h akiknek bemutatja a pasija őt (persze fiuknak) egyből jelöli be őket facebookon, likeolja őket, buliba hívja h üljenek le mellé , szeret drogozni is (speed) mégis mindenki előtt jatsza a szent kedves vagány csajt.. ez engem idegeit főleg h 1társaságba vagyunk , eb atlatok rajta, a fiúk miért nem látják h ez sok?

2016. febr. 21. 21:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kevés vagy az új csaj mellet...és tudom, ez olykor fájdalmas. :)
2016. febr. 22. 13:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Figyelj, régen engem is zavart, hogy az ilyen csajok észre sem vesznek, de aztán rájöttem, hogy ezek g**ib*ták és ma már hiába vesznek észre, két mondat után inkább én nem folytatom, mert taszít a társaságuk, hogy nincs semmi életük, nem tudnak semmiről semmit a kinézetükön meg a zenén kívül.

Szóval vagy féltékeny vagy, vagy mit keresek ilyen emberek társaságában?

A fiúk meg azért nem látják, mert ők is csak ennyit tudnak, ugyanolyan buták, csak fiúban. Viszont ha téged ezek a fiúk érdekelnek, akkor ne haragudj,de te sem vagy jobb.

2016. febr. 22. 16:45
 13/15 A kérdező kommentje:
elmentek a faśzombaaa :DD rendes felidegesit h ennyi nyomorult el ezen a bolygon h nem fogjatok fel h anyatok a feltekeny , aaa engedjetek el inkabb
2016. febr. 22. 20:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Te írtad ki a kérdést. Engedd már meg az embereknek, hogy ne értsenek egyet veled. Ezek után tényleg nem csoda, hogy téged nem istenítenek, arrogáns és öntelt vagy.
2016. febr. 22. 21:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Már a korábbi megnyilvánulásaidból is láttam, de most már biztos vagyok benne...Te egy idegbeteg buta lány vagy. Menj kezeltesd magad, aztán ott is tedd fel a kérdésed, de, ha nem tetszik a válasz (igazság) nehogy verekedni akarj!! :)
2016. febr. 22. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!